Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Bridgestone

Populaire zomerbanden Bridgestone

Bridgestone winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

goed maar sportief
Beoordeling Mateusz: 4,5 111150

Ik heb deze banden niet lang, ik heb ze per ongeluk gekocht, ik had eerder Good Year Eagle F1. beide banden bleven zeer goed vast op droog asfalt. Op nat heeft S001 een aanzienlijk voordeel. deze band heeft meer vertrouwen in een auto met achterwielaandrijving. De band heeft zeer sterke stijve zijkanten, hij houdt ook zeer goed en stevig in de bocht, het is moeilijk om hem uit zijn evenwicht te brengen. Als het koud is, gedraagt ​​het zich als een normale band, maar als het de temperatuur oploopt, houdt het heel goed vast. Wat betreft comfort, het is hoger dan GY F1. Wat betreft het geluid, het is moeilijk voor mij om te beoordelen omdat ik een luide uitlaat in de auto heb, maar op de een of andere manier let ik er nooit op, de band heeft allereerst heel goed om het asfalt te plakken en hier is het droog of nat het rijdt vol vertrouwen. Slijtage is moeilijk te zeggen, ik rijd agressief in bochten, soms gebeurt er een afwijking en lijkt de band bestand tegen dergelijk rijden niet in de ogen te verdwijnen. Over het algemeen raad ik het aan voor mensen die op zoek zijn naar tractie en niet naar comfort, hoewel ik het ook op een dergelijke manier gebruik. Banden sportiever dan dagelijkse ritten. meer »

Auteur:
Beoordeling : 3,4 111400

Ik heb besloten mijn drie centen toe te voegen, omdat er geen rekening moet worden gehouden met de mening van sommige internetgebruikers. 1) Het is moeilijk om de kwaliteiten van een band te beoordelen bij matig rijden - voor zo'n band is een dunner Chinees rubber voldoende. Deze werken heel goed, hoewel ze beter zijn. 2) De grip op nat wegdek is ook afhankelijk van de breedte van het wiel - hoe breder het wiel, hoe voorzichtiger het is om te rijden - grotere maten (boven de 225) vereisen vaardigheid en zorg. 3) Sportbanden zijn niet hard, zoals sommigen zeggen. Meer grip wordt bereikt voor de prijs van het sneller gebruiken van de band. Deze banden zijn duurzaam voor één seizoen hard rijden in een snelle, sterke auto, dus ze zijn goed. Het is een goed compromis tussen hardheid en abrasiviteit. Ah, het zijn erg goede banden, maar ik ben nu op zoek naar iets beters. Maar we hebben andere eisen, en voor stille rijders raad ik geen duurdere banden aan - je zult het verschil niet voelen. meer »

Overzicht alle Bridgestone zomerbanden

Winterbanden: Bridgestone

Populaire winterbanden Bridgestone

Bridgestone zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:Robert B.
Beoordeling Robert B.: 4,8 111180

Absoluut een aanrader! Een van de beste winterbanden die ik heb gehad, zo niet de beste. Ik rij al 38 jaar en ik heb al veel winterbanden gehad, maar deze zijn sensationeel! Ze hebben grip op droog asfalt (bij warm weer en bij vorst), op een nat wegdek als zomerbanden (index A), ze hebben grip op smeltwater en sneeuw. Ik was niet teleurgesteld. Eerder had ik TS860 Continental (in een Opel Astra K) en dat was niet altijd even gemakkelijk, vooral op sneeuw en ijs. Voor ik de Bridgestone Blizzak LM005 kocht, overwoog ik de nieuwe TS870 van Continental (geadverteerd als beter dan de TS860), maar gelukkig kwamen die niet op tijd op de markt (ik denk vanwege covid) en zo koos ik voor de Blizzak. De Bridgestone is stil en slijt nauwelijks. Ik had ook geen toename van het brandstofverbruik gemerkt - ik heb zomer 18-inch Michelin Pilot sport4s. Een aanrader! meer »

Goede winterbanden tegen een redelijke prijs
Beoordeling 008: 4,0 11110

Ik heb de banden met veel onzekerheid gekocht na het lezen van de niet erg vleiende meningen over het vorige model (LM20/LM25). De prijs van de banden is niet laag en plaatst deze banden eerder in de hogere middenklasse/premie. Na ongeveer 200 km begonnen de banden echt goed te presteren en ik ben er zeer tevreden over. Na de aanvankelijke lichte "slip" is er praktisch geen teken meer van en het nieuwe type asymmetrisch loopvlak (vergelijkbaar met dat van de Pirelli SottoZero) doet het erg goed in de stad. Ik heb nog geen kans gehad om te testen op berg- en besneeuwde routes, maar misschien dat ik die tekorten binnenkort wel kan opvangen. Wat het lawaai betreft is het goed, maar het kan beter, want ik heb al op stillere winterbanden gereden. Kortom, ik denk dat Bridgestone LM30-banden het waard zijn om aan te bevelen. meer »

All season banden: Bridgestone

Populaire all season banden Bridgestone

Bridgestone all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:Krzysztof
Beoordeling Krzysztof: 5,0 11111

Dit is mijn eerste vierseizoenenband en tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik kan pas een volledige beoordeling schrijven nadat ik er een heel jaar op heb gereden, maar ik kan nu al zeggen dat ze op droog wegdek niet onderdoen voor banden van Pirelli. Ze bieden erg veel grip in krappe bochten en zijn zelfs comfortabeler, omdat ze oneffenheden goed absorberen. Op nat wegdek is de auto voorspelbaar en bovendien remmen ze goed. De banden zijn stil en tot nu toe zijn er geen sporen van slijtage. Er is nu geen winter dus ik kan moeilijk zeggen hoe het zal zijn op een besneeuwde weg. In sneeuwmodder was alles wel in orde. Ik kan de banden aanbevelen aan iedereen. Ze doen het erg goed en je hoeft niet meer 2x per jaar banden te wisselen en altijd een tweede bandenset ergens te bewaren. Ik verbaas me over de negatieve beoordelingen van vierseizoenenbanden in het algemeen. Waarschijnlijk worden die geschreven door mensen die er nog nooit op hebben gereden. meer »

Auteur:Tomasz Nowak
Beoordeling Tomasz Nowak: 4,5 111150

Ik heb deze banden gekocht om financiële redenen, maar ook omdat ik nieuwsgierig was, aangezien ik nog nooit eerder op all-seasons heb gereden en wilde zien hoe ze het in de praktijk waarmaken. De banden zijn nog vers, ik heb pas achtduizend km afgelegd, maar tot nu toe valt er niets te klagen. Ze doen het zeer goed op droog asfalt en nog beter op nat wegdek of sneeuw. Ik kan pas een volledige beoordeling geven na 2-3 seizoenen omdat dan pas blijkt hoe betrouwbaar ze echt zijn. Mijn auto trekt zonder enig probleem op bij een stoplicht en volgens de snelheidsbeperkingen ;P. Ik ben tot nu toe erg tevreden. Natuurlijk zou ik ze niet op een sportwagen monteren, maar voor energiek en vloeiend rijden met een gewoon autootje zijn ze prima. meer »