Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Dunlop

Populaire zomerbanden Dunlop

Dunlop winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Verrassend goede banden!
Beoordeling Louis: 4,4 111140

Dunlop SP SportMaxx RT zijn mijn tweede banden van Dunlop, in de laatste jaren reed ik op SP Sport 01. Mijn verwachtingen waren dus vrij hoog. Banden zijn relatief stil, SP Sport waren even Stiller maar dat maakt niet uit. De band is in een velgrandbescherming uitgerust die echt groot is en heel handig bij mijn aluminium velgen. Ik heb enkele keer tegen een stoeprand gereden en velg is niet beschadigd. Na ongeveer 15.000 kilometer in verscheidene omstandigheden kan ik toegeven dat de band altijd zich uitstekend gedraagt. Maakt niet uit of je op natte of droge wegdekken rijdt en behoudt altijd goede grip. Op Dunlop SP SportMaxx RT voel ik me veilig, ik heb altijd de controle over mijn auto. Ik rijd snel en dynamisch en met deze banden heb ik geen problemen in de bochten. Zelfs in het regen is ze goed genoeg. Op de droge wegdekken zijn ze gewoon geweldig – ik kan geen andere worden vinden. Zoals ik heb gezegd, ik hou van het snelle rijden – op autosnelwegen reed ik misschien met een snelheid van 130 km/h tot 140 km/h. Mijn auto blijft stabiel, ik voel geen trillingen in mijn stuur. Bij zulke snelheden maken ze een beetje geluid maar dat is geen lawaai. Dunlop SP SportMaxx RT verbruikt een beetje meer brandstof dan mijn oude banden. Het enige nadeel was dat ik waarschijnlijk een foutief stuk heb gekregen – er waren merkbare problemen met de uitbalancering. Andere drie banden zijn succesvol gemonteerd, zonder problemen. Na de montage voel ik echter geen problemen of trillingen. Sowieso ben ik echt tevreden. De prijs is aantrekkelijker dan bij andere banden van dezelfde klasse maar kwaliteit is vergelijkbaar, even beter dan bij sommige modellen. Kortom – ik ben veeleisend maar Dunlop SP SportMaxx RT hebben aan mijn alle verwachtingen voldaan. meer »

Zo veel voor zo weinig!
Beoordeling Konrad: 4,8 111180

Mijn huidige Dunlop SP Sport Max is uitgewisseld. De keuze was moeilijk. Ik wilde comfortabele banden met goede grip. Omdat ik tevreden was met de vorige banden en er ook een Dunlop band op voorraad was, heb ik nu dunlops besteld. Ondanks de vele positieve opmerkingen over hen, was ik er in eerste instantie sceptisch over. Ik dacht dat het een marketingtruc was en waarschijnlijk wacht me niets interessants. Na de overgang van winter Kleber blijkt dat de band zachter is dan een winterband en tegelijkertijd beter op de weg blijft. Stijf rijden zoals op VW is ook op oneffen terrein heel aangenaam geworden. VW onderdrukt oneffenheden goed, breekt niet zoals bij een auto van deze klasse "comfortabel", en tegelijkertijd met een bepaalde wegligging - het is zelfs uitstekend onderhouden. Het is moeilijk om ervoor te zorgen dat tractie iets te doen heeft. Of u nu rijdt of remt, de auto blijft op de weg. Strakke rondingen maken geen indruk. De auto rijdt als een gelijmde auto. Natuurlijk kun je uit de weg vallen, maar alleen als je het bewust doet. De banden zijn stil en je hoefde ze op geen enkele manier te bereiken. Ze gleden niet uit de vulkanisatie en piepen niet zoals sommige goedkopere banden. Ondanks het feit dat deze dunlops de inscriptie "made in Poland" hadden, en niet zoals de in de fabriek gemaakte dunlopers, die in het Germaans zijn gemaakt, is dit geen reden om zich te schamen. Rails vol water, dynamisch snel rijden op droog en nat wegdek, zijn geen uitdaging voor deze banden. Ik ben positief verrast - hoewel het slechts de eerste 900km is. Als dit zo blijft, is het een uitstekend product. meer »

Overzicht alle Dunlop zomerbanden

Winterbanden: Dunlop

Populaire winterbanden Dunlop

Dunlop zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Tot nu toe, deze banden presteren goed.
Beoordeling DarkM: 4,6 111160

Ik hoop dat ze na verloop van tijd niet verslijten of hun eigenschappen verliezen. Tot nu toe zijn ze bijna nieuw, dus de beoordeling is onvolledig. Rijdend op de bovengenoemde Dunlops voel ik me zelfverzekerd en comfortabel, vooral op natte of modderige ondergronden, die deze winter het vaakst voorkomen. Een paar dagen ijsbeglazing stelde ons in staat om ze op zo'n oppervlak te beoordelen. En ik beoordeel ze heel goed. In zulke extreme omstandigheden zag het starten en het remmen op het ijsoppervlak er zeer goed uit, hoewel je om voor de hand liggende redenen niet feesten met zo'n auto. Ik heb de demping van oneffenheden niet beoordeeld omdat de auto vrij klein is en een vrij harde vering heeft, dus het is geen comfortabele racer en de banden zelf zullen deze situatie niet veranderen, hoewel ze naar mijn mening vrij zacht zijn. En natuurlijk hangt het meeste af van de bandenspanning zelf en de uitzonderlijk variabele omgevingstemperatuur deze winter. In een vrij hoge Qubo moet je scherpe bochten rustig naderen, waar je hun lichte afbuiging kunt voelen als je een vrij hoog profiel hebt. De rolweerstand is de goed, omdat het gemiddelde brandstofverbruik in de winter met slechts 0,4 L is gestegen. Naar mijn mening is dit geen kleine verhoging, zelfs niet voor diesel. meer »

Superb banden, ze geven van een gevoel van veiligheid op de weg
Beoordeling Peter vbn: 5,0 11111

Ik heb lang zitten te zoeken en eindelijk heb ik deze banden gekozen. Ze waren niet goedkoop, maar verkeersveiligheid nam het over en ik kocht een set. Ik leidde hen ong. 2500 km onder verschillende omstandigheden (droog wegdek, regen, natte sneeuw, ijzel). Rijden matig stevig, maar zonder gekte (34 jaar op de weg en meer dan 1,5 miljoen km). En ik heb een ding te zeggen - ze zijn extra en k’heb er geen spijt van dat ik besloot juist voor dit model. Eerder heb ik een Pirelli Sottozero winter gehad , en met hen had een klein probleem. Mijn Honda Accord had op gladde wegen, en zelfs de sneeuw een moeilijkheid om te vertrekken. Nu heb ik een gevoel van comfort in alle omstandigheden. deze banden Ik heb al geprobeerd in smeltende sneeuw en op nat wegdek. Nu heeft mijn Honda een geweldige grip. Het grote voordeel is ook een laage geluidsniveau en een uitstekende schok demping op de weg. Ik heb een harde vering (zoals Honda) Rolweerstand in zowel droge als natte wegen. Kortom, het is de moeite waard om een beetje meer geld op deze banden uitgeven om comfort en veilig rijden te garanderen in de winter. Ik raad onvoorwaardelijk. meer »

All season banden: Dunlop

Populaire all season banden Dunlop

Dunlop all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Grote band het hele jaar door - een aanrader!
Beoordeling Thommas: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

In eerste instantie kocht ik deze banden met de auto, maar als het ging om te worden vervangen door nieuwe (vier jaren van gebruik, lopen meer dan 60.000. Duizenden) zonder aarzeling, kocht ik het nieuwe. Ik heb een 4x4 - soms loop ik matig, soms snel en agressief. Vooral op asfalt, maar het gebeurt op wegen of gravel veld. Banden hebben nog nooit gefaald. Zodra dit gebeurt op de zijkant van de "bubble" - hoe klein, omdat de band is versterkt, maar geen reservewiel. Maar ik ze niet kwalijk nemen dat de band - bubble was het gevolg van acute kant banden raakte de stoeprand (ik moest "escape" van de bestuurder, die niet in de spiegel kijken die bijna leidde me naar rijstrook te veranderen). In het kort - Ik zie niet de noodzaak om te veranderen van de winter naar de zomer en vice versa. Natuurlijk, de balans van het wiel echter gemiddeld twee keer per jaar. meer »

Ik denk niet dat deze foto.
Beoordeling Kudłaty: 4,0 11110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Overall seizoen banden in de meest recente gegevens in de gids "Auto World" (11/2014), had een zeer goede plek. Het gedrag van de band op te merken dat, zoals in de testresultaten, dat wil zeggen op een schaal van 1 tot 5 -5 droge omstandigheden, luchtvochtigheid - 4, sneeuw en modder - 5. Algemene test, wat voorbeeldige, goed, voldoende, de band genereert net - bevredigend. Andere parameters zoals banden Comfort, economie, anderen -. Ze hebben me niet onderzocht, omdat ik niet heb gereden op deze banden. Ik wil niet de slechtste advies bloot te leggen of selecteer in willekeurige volgorde, als het moeilijk voor de fabrikant en mensen die lees de recensies zou zijn. Als gevolg van de goede prestaties van de band in de test, ook zij er rekening mee dat de moeite waard te bevelen dit product. Ik buig laag. meer »