Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Goodyear

Populaire zomerbanden Goodyear

Goodyear winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Goed product, goede webwinkel;-)
Beoordeling Diek: 4,7 111170

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn Goodyear EfficientGrip Compact gekocht heb, dus ik denk dat ik al een beoordeling kan geven. Bij het kieze van de nieuwe banden, was het belangrijkst voor mij om het beste product te vinden tegen een aantrekkelijke prijs. Na het bekeken van paginas van verschillende webwinkels, bleek dat oponeo de beste prijs biedt. Ik heb een bestelling op de site geplaats en vogende dag werd ik door oponeo gebeld – de medewerker heeft alle belagrijke informaties over levering aangegeven en mijn vragen beantwoord;-) Het vermelden waard is dat de levering helemaal gratis is. Mijn banden zijn volgende dag afgeleverd met DPD. Als het over de banden gaat, moet ik toegeven dat het een goede beslissing was om Goodyear banden te bestellen. Tijdens de eerste rit, voelde ik meteen dat de banden meer comfortlabel zijn dan mijn vorige banden. Ze zijn ook echt stil en bieden goede grip op natte weg. Het versnellen gaat veel makkelijker als gevolg van lage rolweerstand. Het is ook een belangrijk voordeel dat de banden goede waterafvoer bieden waardoor ze weerstand zijn tegen aquaplaning. Op de banden heb ik rond 9000km en op dit moment zie ik nog geen tekenen van slijtage. meer »

Auteur:PIOTR
Beoordeling PIOTR: 4,2 111120

Hallo. Als ik de opmerkingen lees, vraag ik me af hoeveel sets banden er zijn gebruikt door degenen die beoordelingen van de band hebben geschreven. Ik ben al 15 jaar professioneel chauffeur en ik rijd jaarlijks ongeveer 80.000 kilometer, dus ik denk dat ik na al die jaren wel iets kan zeggen over banden, maar zeker niet alles. Het is een zeer stille band, de band presteert goed op water en ik heb ook geen problemen met het rijden op hogere snelheid gehad. Ik ben dus verbaasd over de meningen die de gebreken van deze band beschrijven. Ik denk niet dat deze banden een hoge kilometerstand zullen presteren door het hoge vermogen van mijn auto. Bovendien zijn deze banden met een V-symbool gemarkeerd, wat betekent dat ze een betere grip hebben, maar ook dat ze sneller slijten. Voor critici, adviseer ik u om uw voet van het gaspedaal te halen, dan zullen de banden een betere grip bij het draaien hebben en zullen ze minder lawaai maken. Het is een band met een merknaam en geen product van een onbekende fabrikant. GOODYEAR zou niet toestaan dat een product van slechte kwaliteit wordt verkocht. Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs de beste band het gezond verstand niet kan vervangen meer »

Winterbanden: Goodyear

Populaire winterbanden Goodyear

Goodyear zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Tevreden met aankoop
Beoordeling jastur: 3,7 111700

Ik ben tevreden met de aankoop. De prijs is zeer betaalbaar, ze hebben de hele winter onberispelijk gepresteerd, en we weten hoe het was. Het is de moeite waard om in deze banden te investeren. Twee bestelwagens die ik in mijn bedrijf gebruik, zijn uitgerust met deze banden. Zowel op nat wegdek, als op sneeuw en ijzige wegen werkt het zeer goed. meer »

Goodyear goed!
Beoordeling real: 3,8 111800

Ik ben zeer tevreden met deze banden. De auto vervoert vaak zware ladingen, en op deze banden gedroeg hij zich zeer stabiel, zelfs op zeer gladde wegen. Ik vervoer vooral goederen in kleinere steden, waar de wegen slecht zijn. Zelfs op niet besneeuwde wegen kon ik me prima redden. Ik raad het aan, want het is een geweldige winterband. meer »

All season banden: Goodyear

Populaire all season banden Goodyear

Goodyear all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede band
Beoordeling Wim K: 4,2 111120

Heb twee sets gebruikt op twee auto's. De band scoort niet hoog, omdat het een vierseizoenenband is. Ik rijd in veel omstandigheden, inclusief het trekken van een caravan, en de banden zijn het hele jaar door zeer goed geweest. Van warm weer in Frankrijk tot zeer modderig in het Verenigd Koninkrijk en ook wat manoeuvreren met nat gras/modder. Tot nu toe 30000 mijl gereden en nog steeds wat profiel te gaan. meer »

goede banden
Beoordeling Jan Nowak: 3,4 111400

Banden een beetje voor onverharde wegen en meestal voor bestemmingsverkeer buiten de stad. Ze zijn bestand tegen een belasting tot 1 ton per bandput, de zijwand wordt perfect halfrond. Het nieuwe loopvlak vangt verrassend weinig kiezels. Een beetje zwak remmen op nat wegdek, ze verliezen snel grip (ik heb geen ABS) meer »