Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Marangoni

Populaire zomerbanden Marangoni

Marangoni winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Het gedrag van de band in ongeveer 5-10 C tragische otorzenia
Beoordeling ropson997: 3,2 111200

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht deze banden (gelukkig, 2 stuks.) Op de vooras. De prijs was goed, omdat maily 1,5 jaar geleden vooral te danken heb ik besloten bescherming rand niet te tieren. Voordelen: - de prijs waarvoor het gekocht was, - band - blijkbaar Levenslange garantie Nadelen: -. Grip op nat wegdek - de tragedie - 10.05 gruwelijke station C temp. Ze maakte me erg snel spacers met winterbanden. - Tijdens het rijden om te beginnen met het afdrukken van obkręcały band velg. - Vatbaar voor vrij rustig banden krijsen, zelfs met tractie (ik heb nog nooit een dergelijke situatie gehad) - het lijkt een of andere manier nog erger manier om te rijden voor 10 jaar bridgestonach (Marangoni kan stiller, maar met een slechte hechting) - tijdens driving lijkt onevenwichtig (te zien hoe volgend seizoen zal zijn op de nieuwe weging) - bridgestony band breedte minder dan in dezelfde grootte - hoger zijn. . . Vergelijk bridgestonów als zodanig ik al eerder was begonnen. meer »

positief verrast
Beoordeling zadowolony: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden ongeveer 1000 km op droog wegdek en te hanteren, zwak, zeer goed te horen van het wiel; De keuze van de band voorgesteld wat regen en hier een aangename verrassing tijdens abrupte starts ESP aan en uit te houden met de remming heeft ook geen enkel probleem een ​​beetje erger in het rijden door de rotonde te voelen dat ze glijden een beetje, maar niet tot de baan af te vallen - misschien omdat ik hem vergelijken met Kumho en proberen om de curve snel te overwinnen. Zeker beter dure oefening die vrijwel Kumho na 4 jaar, en ongeveer 40.000 waren al gevaarlijk. In deze prijsklasse (voor de nieuwe 215/55/17 XL) plus Chinees of stimulerende middelen, goede Italiaanse band. meer »

Overzicht alle Marangoni zomerbanden

Winterbanden: Marangoni

Populaire winterbanden Marangoni

Marangoni zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

man X
Beoordeling Dumitru: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht deze Marangonis voor zijn lage prijs en geen wonderen van hen verwachten, maar ik was erg onder de indruk van de kwaliteit van de rit in de winter. Ik reed mijn Volvo S60 6.000 km in Europa afgelopen winter en dit is hoe ik het omschrijven: Op droge wegen waren stiller dan winterbanden Pirelli en Goodyear, goede handling en remmen curve en veilig. In de koude regen regen en ijzel waren ze zo goed als mijn vorige Continental en Pirelli Sottozero winter. In de sneeuw ze deed het goed, hij heeft niet let me down tijdens het rijden door de Karpaten in december in zware sneeuw had fatsoenlijk tractie maar dat is onderdeel van de optie traction control auto die wielspin te voorkomen. Zoals met alle andere merken van banden kon niet wachten om de eigenschappen van een winterband die speciaal is ontworpen voor het rijden op sneeuw hebben. Maar ik denk dat het een goede band en zeker de moeite waard het geld dat u betaalt, maar het is inferieur aan andere topmerken zoals Continental en Dunlop, zowel in de bouw en rijkwaliteit, dus het prijsverschil enorm en moet op die lage prijs blijven. By the way, ik ben nu het kopen van een andere set voor deze winter ;-). meer »

Zeker niet aan te raden
Beoordeling Gianni: 1,8 180000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht deze banden winter twee jaar geleden, gedreven door goede prijs en, misschien, de wens om een ​​Italiaans product te nemen. Sorry, maar hij klaagde dat: voor de eerste winter ging alles goed, maar diaciamoci waarheid, de hele winter banden zijn prima start! Maar toen hij opnieuw gemonteerd voor de tweede winter (die meer dan 10.000 km hadden), de problemen begonnen: ik merkte een sterke degradatie van adhesie en het verzegelen opzichte van het voorgaande jaar, vooral relevant in het asfalt en slechts licht vochtig. In droge dingen gaan een beetje "beter, maar niet veel, en niet een die domme rijden ... Voeg in het feit dat mijn auto is een Juliet, wat op zich heeft de fundamentele kenmerk van goede straat, . ik conclusies trekken ik was diep teleurgesteld door deze banden, kon ik ook kopen een aantal Chinese banden, zou ik veel minder hebben betaald en zou niet slechter zijn gegaan waarschijnlijk meer zal kopen banden Marangoni. het feit dat het een Italiaans product niet is het voldoende om het feit dat het van slechte kwaliteit banden zeker de ergste die ik ooit heb gehad te pakken (en ik heb veel van merken veranderd ...) meer »

Overzicht alle Marangoni winterbanden