Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Mentor

Populaire zomerbanden Mentor

Mentor winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

niet waard
Beoordeling asco: 2,8 118000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Zeker niet de moeite verpakking banden. Ik reed ze net onder de 10.000. km en kunnen ontmoedigen. Ik kocht een jaar geleden een of andere manier bevorderen 150 cent / art. Ik had niet verwacht wonderen. Echter, de banden zijn verschrikkelijk. In totaal hebben ze drie voordelen: 1 - zeer mooie uitstraling en loopvlak, 2 - zeer zacht shock demping op de weg, 3 - niet te luid. In deze, helaas, professionele afwerking. Banden op de gladde zeer snel hun grip verliezen bij het remmen. De droge of te roze. 140 pk sedan geschillen kan gemakkelijk je grip op het asfalt te verliezen. Ik wil niet met de auto rijden agressief, dus ik zal niet zeggen hoe, in lijn met de snelle bochten (waarschijnlijk niet durven om te proberen hen ook :)) Meer dan 160 kmh niet veilig in deze banden te voelen. Kortom: het is beter om iets anders te kopen, omdat ze niets hebben om zichzelf verklaart zijn prijs. Ze zijn geschikt voor iemand hoogstens langzaam en voorzichtig rijden. meer »

apocalypse
Beoordeling robocop: 1,7 170000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Openbaring. fatale banden. In een droge piepen hen en de auto breekt boven de 100 kmh begint te zwemmen. De echte pret begint in het nat. Voor zelfmoorden sensatiezoekers. Elke noodstop kan vergeten - het zal stromen. Als het regent, zelfs in een rotonde ze een verrassing en zich gedragen alsof de weg was ijs. Natte remmen en weg - het slachten. Daarnaast luid. Zeer goed nierownowsci de menigte, omdat er geen auto's - als iemand die niet graag de controle over het voertuig en houdt van zich af te vragen welke weg te slechts slingeren bevelen. Ik haalde de prullenbak en verkocht voor een schijntje. Stel dat een set van Delfin DK 7000 en ik voel me alsof gemonteerd een andere auto. Ik niet aan te raden. meer »

Overzicht alle Mentor zomerbanden

Winterbanden: Mentor

Populaire winterbanden Mentor

Mentor zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Aanbevolen band in zijn klasse.
Beoordeling kiler: 4,1 111110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Goed alternatief voor Debica, Barum en Matador. Terwijl bij hogere temperaturen droge omstandigheden, de band is nogal luidruchtig, maar het is het enige nadeel. Auto vliegt niet, geen probleem met de beweging van mijn stok aan de oppervlakte, zelfs in bochten. Natte ook werkt erg goed, ik voel dat de remweg wordt verlengd of auto verliest tractie. Ik had de kans om te rijden op deze banden in de sneeuw, en na hen, en smeltende sneeuw. Er was een probleem met de beweging van mijn kopnym zelfs sneeuw, schijf waarschijnlijk bijgehouden, zelfs in krappe bochten. Ik kon geen slecht woord te zeggen over het gedrag van de auto bij het remmen onder deze omstandigheden. Deze band presteert goed niet alleen in de stad en rustig rijden, maar ook op de weg bij hoge snelheden. meer »

Vertraging na przjechaniu meer dan 2000 km.
Beoordeling bombowca: 4,0 11110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden dit jaar gekocht. Ik ben positief verrast. Terwijl in droge bij hogere temperaturen en ze zijn zeer luidruchtig. Echter, natte gedragen zich heel goed. Ik heb de gelegenheid om te rijden op deze banden in de sneeuw en smeltende sneeuw hadden. De auto was erg goed, er was een probleem met de rem op mijn auto verplaatsen bijgehouden. Ik voel geen zwemmen of schuif het voertuig onder alle omstandigheden. Met betrekking tot de trillingen in het stuurwiel - wat de vorige Michelinach Debice of een andere auto bij temperaturen van 10 graden of voelde het. Hetzelfde gebeurt met de banden bij hoge positieve temperaturen - voel de trillingen (ook afhankelijk van de kwaliteit van asfalt), maar bij lage temperaturen en winterse omstandigheden zijn zeer goed. meer »

Overzicht alle Mentor winterbanden