Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Michelin

Populaire zomerbanden Michelin

Michelin winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede band. Zeer goede grip in bochten
Beoordeling edwwwvvv: 4,5 111150

De band Michelin ENERGY SAVER heb ik samen met de auto gekrijgen. eerder de enige ervaring die ik had was met de Debica banden onder R13. Grande Punto heeft een vrij goede schorsing, maar deze banden zijn poëzie als het gaat om het nemen van bochten. Blijkbaar is het slechts 175 mm, maar zodra ik in de bocht van 180 graden omhoog moest rijen met een snelheid van ongeveer 40-45 km en er was niets aant piepen. Laatste dagen ging ik door een soortgelijke boog met een snelheid van 50 km (het feite is wel dat dit hun 5 seizoen is) en die lieten een beetje geluid dat het te snel is, maar tractie is blijfde perfect! Met deze Michelin ENERGY SAVER banden heb ik rustig zon 50duizend + gedaan en die hebben nog wel een beetje loopvlak. Als het over remmen en starten met een piep gaat Michelin ENERGY SAVER remmen heel goed, en startep te trekken met een gilletje uhmmm. Ik heb een paar opmerkingen van de anderen gelezen en die hadden over dat sommige banden niet kunnen starten met een gilletje. Ik ben het niet eens met dat. In dit land hebben we mentaliteit dat er alles mogelijk is, meerdere malen kon ik dat bewijzen. Alles kan, je moet het kunnen en willen.het is een kwestie van hoe je met ja auto kan omgaan. Dit heeft niets te maken met de banden wel met je ervaring en vaardigheden. Wat brandstofverbruik betreft dan is dit moeilijk te zeggen als je fully eco-driving doet dan kan je wel minder verbruiken. In Gp 1.2 8v sectie 100km doet dank kom je wel uit aan 4.0l of 4.5l op langere rit en dna zonder probleem. Of ik weer deze band zou kopen... ja zeker – als ik meer zou verdienen ;D meer »

vakantietest 5600 kilometer afstand
Beoordeling Robert: 4,9 111190

Een paar woorden introductie. Mijn bandentest van Michelin ENERGY SAVER werd gedaan tijdens de vakantieperiode. De route is begonnen van een reis van het centrum van Polen door Duitsland, Zwitserland, Frankrijk (1890 km) en terug, en de rest van dan nog bezoekje in Zwitserland en Frankrijk. In totaal rond 5600 km in drie weken. Oppervlakken waardoor ik liep waren echt verschillend. Door de autosnelwegen heen was zeer comfortabel en stil. Ik moet ook zeggen dat ikeen situatie had dat ik ineens een snelle manoeuvre moest doen en dan nog op de snelweg terwijl ik 120 km reed. de banden Michelin ENERGY SAVER verliezen geen grip en ik had de wagen onder de knie en kon deze zonder grotere problemen besturen. Als het gaat over de bochtendan dan had ik een overvloed ervan in Zwitserland en Frankrijk (Alpen) gehad. Hoewel ik niet eraan kon doen ging ik door de bochten meet een beetje hogere snelheid (totdat mijn remmen heet waren) maar ik wilde de bochten op deze manier overwinnen. Remmen was ook zeer goed de banden verliezen hun grip niet, ABS had niks te doen en ik moest paar keer noodremmen. meer »

Winterbanden: Michelin

Populaire winterbanden Michelin

Michelin zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede banden tegen een redelijke prijs.
Beoordeling Michał: 4,6 111160

Ik heb niet veel kilometers op deze banden gereden, maar de wisselende weersomstandigheden en de verscheidenheid aan ondergronden waar ik op rijd stellen me in staat om iets over deze banden te schrijven. De laagste geregistreerde luchttemperatuur tot nu toe was -17℃ en de hoogste 17℃. In het lage temperatuurbereik heeft de band uitstekende grip op droge wegen. In het hogere temperatuurbereik is de grip nog beter, maar ik heb de verhoogde slijtage van het loopvlak, veroorzaakt door het gebruik bij hogere temperaturen, niet opgemerkt. Op natte wegen voert de band het water van het loopvlak zeer goed af en is aquaplaning marginaal. Op verdichte sneeuw rijdt de auto heel goed, net als op verse sneeuw. Het enige oppervlak waar een aanzienlijk verlies aan grip is, is natuurlijk ijs, maar dit is duidelijk en geen enkele band beschermt daartegen. Wat het rijcomfort betreft, is de band vrij hard en kunt u het grotere verlies van het oppervlak zeker voelen. Op oneffenheden in de ondergrond, zoals met puin bedekte zandwegen, is het rijden zeer ongemakkelijk. Het geluid op een droge ondergrond is in vergelijking met andere banden die ik heb gebruikt licht verhoogd. Kortom, ik raad deze banden aan! meer »

Auteur:Tomasz De
Beoordeling Tomasz De: 4,5 111150

Ik heb de banden nu 2 maanden en heb er al iets meer dan 15.000 km mee gereden. Ze presteren goed op smeltwater en natte wegen. De vorige merken winterbanden die ik had, hadden altijd tractieproblemen. Pas met de aanschaf van de Michelin Pilot Alpin 5 waren deze problemen van de baan. Nu is het starten van aan de stoplichten met een 190 pk zware stationwagon een plezier. De remweg toonde me ook aan dat Michelin niet alleen een hoge prijs heeft, maar ook kwaliteit. Naar mijn mening zijn de banden elke cent waard. Met mijn maandelijkse kilometrage van ongeveer 8.000-10.000 km was dit de enige juiste keuze. Als ik nu de baan opga hoef ik me geen zorgen meer te maken over de toestand op de weg, want ik weet dat ervaring en een goede band essentieel zijn om veilig te rijden. Denk eraan, dat wat onze auto met de weg verbindt 4 banden zijn. En het is het niet waard om geld te besparen op dit punt :) meer »

All season banden: Michelin

Populaire all season banden Michelin

Michelin all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Overzicht alle Michelin all-season banden