Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Semperit

Populaire zomerbanden Semperit

Semperit winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

goed b
Beoordeling rafello: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik was al te maken met een aantal banden, en ik kan zeggen dat dit de eerste band die ik ben helemaal tevreden tot nu toe. Przejeździłem voor twee seizoenen, en er gebeurt niets. . Pirelli en Nokia begon mijn "byc in het begin van de seizoenen van het gebruik (Pirelli vond geen claim en Nokian en dus uw banden en weet niet voor me te kopen.) Van wat ik me herinner Continentale waren goed en blijvend Terugkerend naar Semperit -. De lead water sensationeel zijn vrij rustig, makkelijk te saldi daarvan, loopvlak onbedoelde draagt ​​weinig. ik weet niet wat er abs, en ik ben er vrij snel. banden van dit merk zijn erg populair in Polen en er zijn veel meningen over van hen, maar ik vond waren goed en er werd bevestigd. ik denk niet dat de test bekend gesponsorde nieuwsbrieven, die altijd dunlop, continentaal, etc. ik denk dat het niet de moeite waard bijna twee keer te veel betaalt voor banden en betalen winnen een naam meer »

Auteur:Tomash
Beoordeling Tomash: 1,8 180000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Een km beetje in hen dan ik, en ik kan met vertrouwen zeggen dat zijn lagere middenklasse. Controleer de juiste wijze in droge omstandigheden, maar het voelt slippen bij het beklimmen van een snellere bogen. slijtvastheid is, naar mijn mening, want na het rijden vele kilometers ontbreken ongeveer 3 mm loopvlak wat ik beschouw als een succes. Het geluidsniveau is vrij hoog, hoewel dit misschien te wijten aan de grote breedte van de band ten opzichte van de auto. Het gedrag van vocht (regen genoeg licht) is een functie die volledig is ondergedompeld banden - het ontbreken van een wiel met gedraaide lager. Er is geen twijfel dat meer dan 80 km / h te rijden (op de weg!) Omdat de auto begint te gevaarlijk glijden. Deze banden zijn veilig zijn indien de bestuurder kan beschikken als. Voor stress en serene wandelingen aanraden een andere band, maar niet Semperit Sport Life. groeten meer »

Winterbanden: Semperit

Populaire winterbanden Semperit

Semperit zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:pancake
Beoordeling pancake: 3,3 111300

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden verraste me met hun efficiëntie als het gaat om de prestaties op sneeuw, modder en natte slip. EERDER gemonteerde banden wsztscy Poolse, tenzij je weet wat ik bedoel, toen de toenmalige oprichter van de band voordat ik besefte dat ik een fout gemaakt .. Clincher Semperit high grip hoofd slaat al zijn gedrag is fantastisch, de enige "-" geluid, maar deze band is sterk, maar als je een sculptuur bierznika begrijpen wat er gebeurt, zeker aanraden om het 100% beter dan alle dębckie kllebery en miczhała een ps echt de moeite waard. comfort aan het einde van de winter opstand drie bus-niet aanraden !! meer »

Auteur:zak
Beoordeling zak: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

zeer goed, vooral in de sneeuw en smeltende sneeuw banden, ik had grote tractie in golf. De enige opmerkingen over het gebruik van de banden, is er veel de lamellen langs de lamellen en de rubbersamenstelling snijden zacht, zodat de banden blootgesteld aan asfalt vooral wanneer het warm beurt het verbruik. Plaats ze dan op lage temperatuur van 7 graden (ik denk dat ongeveer 0). Te veel verandert band weinig van links naar rechts, maar het profiel van winterbanden en banden 70a in som zeer goed meer »