Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Fulda ECOCONTROL HP 165/60 R14 75 H

Op dit moment is dit artikel Bekeken door 2 Personen

Vergelijken

Naar de
lijst banden 165/60 R14

Bandenmaat:
165/60 R14
snelheidsindex:
H = max 210 km/uur
Draagvermogen:
75 = max 385 kg
Seizoen:
Zomerbanden
Voertuigtype:
Auto
 • Gratis levering
 • Bezorgingstijd: 2-3 dagen

Dit product werd gekocht Vandaag om 17:35

 • beschikbaar:
  Meer dan 4 stuks op voorraad
  Aantal:
  52 / st.
  Kopen
  4,4
  Review: Goed 111140 397 reviews
  Label:
  E C 69 dB
  E C 69 dB
  Meer
* De gegeven productie datum is een voorbeeld.
Het werkelijke productiedatum kan zich een beetje afwijken.
WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 397 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111130 4,3
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111130 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111140 4,4

397 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 162 mensen
 • 4 220 mensen
 • 3 10 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 0 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 2933 dagen. In deze periode hebben we verzameld 397 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 3366000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als kalm.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Maurice
  Review: 5,0 11111

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Wat voor mij bij het kiezen van banden het belangrijkst is, is het geluidniveau. Fulda ECOCONTROL HP veraste mij op dit gebied. Ik kan naar de radio op een autosnelweg luisteren, zelfs als ik zeer snel rijd. Dat was niet een geval in het verleden. Andere prestaties zijn ook echt goed, ik kan niet klagen. Het enige nadeel, maar daaraan kan je gewend worden, is dat de banden verliezen een beetje hun grip in de bochten. Daat moet je zorgvuldiger zijn. Fulda ECOCONTROL HP verslijten zich niet meer dan andere banden die ik in het verleden had dus hier ook een pluspunt. Ik zie ook nog geen mechanische beschadigingen. Op een droog wegdek grijpen ze uitstekend, op een nat een beetje slechter maar alleen tijdens het starten van de motor. In het regen was het een beetje moeilijk maar misschien rijd ik te snel. Jammer dat Fulda ECOCONTROL HP geen velgrandbescherming hebben maar als je zorgvuldig bent dan is het geen probleem. De banden zullen dan toch een beetje aantrekkelijker eruit zien. Overal ben ik tevreden. Ik dacht niet dat zo goedkope banden even goed als banden van premium klasse zullen zijn. Voor mij Opel Vectra zeer goed.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Bert
  Review: 4,7 111170

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik rijd heel veel, ongeveer vanaf 50.000 tot 70.000 kilometer per jaar en ik denk dat ik alle banden heeft gebruikt behalve Michelin die te duur voor mij zijn. Fulda ECOCONTROL HP zijn een van mijn beste keuzen tot nu toe. Ik beveel die zonder twijfel aan iederen, de verhouding tussen prijs en kwaliteit is beter dan bij elke andere band. Banden zijn stil, het rijden daarop is leuk en comfortabel. Zowel op de natte zoals op de droge is de grip uitstekend. Ik heb daarop al. 11.000 kilometer gemaakt en behalve vuil gebeurde er niks met de band, ze is niet versleten en ik voel geen verschil qua prestaties tussen vandaag en de dag van aankoop. Nu zal ik alleen Fulda kopen. Mijn winterband zal ook van Fulda zijn. Ik heb Volkswagen Passat 1.9 tdi 130 pk. Ik beveel Fulda ECOCONTROL HP aan iedereen die nog niet weet wat te kopen. Ps. Oponeo heeft de beste prijzen – ik heb deze banden via telefoon besteld en de service was op het hoogste niveau. Zeer proffesioneel. Ten slotte – als je banden wilt kopen – koop Fuldas bij Oponeo.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Ruben
  Review: 4,7 111170

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik heb nieuwe Fulda ECOCONTROL HP in de maat 195/65R15 in 2014 gekocht. Ik heb vooral op de etikette en op de goede comentaren op het Internet gekeken. In het algemeen was iedereen tevreden. Ik ben niet zo enthousiast na 3.000 gemaakte kilometers. De eerste wat je voelt is dat de band nogal hard is dus je voelt alle oneffenheden op de weg. Ik verwachtte dat niet. Rijcomfort was groter op mijn oude banden van Kleber. Die was toch luider, te luid voor mij. Fulda ECOCONTROL HP is stiller. Ik heb ook geen zuinigheid van het brandstof opgemerkt. Volgens de producent zijn rolweerstanden lager dus vandaar zullen deze banden meer economisch zijn. Wat het belangrijkst is voor mij en echt goed bij deze banden is, is het gedrag op natte en droge wegdekken. Hier is het echt goed. De slijtage is ook niet merkbaar. Ik zou deze banden aanraden aan deze bestuurders die veiligheid meer dan comfort waarderen. Ik verwachtte toch iets beter.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Robbe
  Review: 5,0 11111

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik werd aangemoedigd tot de aankoop van Fulda ECOCONTROL HP door goede beordelingen van andere gebruikers van deze banden. Ik wou banden zo goedkoop mogelijk kopen maar ik wou ook geen slechte banden. Ik hoopte op de goede prestaties. De keuze was juist, prijs is laag en prestaties zijn geweldig. Op natte en droge wegdekken blijft de grip uitstekend. Bij het zware regen blijft de auto stabiel en ik voel me zeker achter het stuur. Op droge wegen ook geweldig. Het remmen is voorspelbaar, de remweg is kort, ik had geen problemen met het plotselinge remmen. Ik denk dat Fulda ECOCONTROL HP zijn goede banden voor besluiteloze bestuurders die op zoek naar redelijk goedkope banden zijn die ook goede prestaties opleveren. Deze banden bieden de hoogste standaarden aan en ik hoef geen groot begrag besteden. Technische parameters zijn uitstekend tegen deze prijs. Ik ben zeer tevreden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Felix
  Review: 4,2 111120

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Hallo ik schrijf alleen over mijn eerste indruk over het rijden met Fulda ECOCONTROL HP onder mijn auto. Ik denk dat zo een beoordeling kan ook handig zijn voor sommige bestuurders. Vroeger had ik Barum banden. Ik denk dat auto rijdt beter, makkelijker meer natuurlijk dan op mijn oude banden. Ik voel me echt comfortabel en alsof veiliger. Misschien dit verschil is zo groot omdat ik mijn banden na 6 jaar heeft vervangen. Tot nu toe ben ik positief verrast, het prijsverschil was niet zo groot. Ik moet nog kijken hoe deze banden in de toekomst zullen presteren maar op basis van ervaringen van andere bestuurders die ik heb gelezen, hoop ik dat ze even goed zullen zijn. Ik geloof in de beloftes van de producent dat de kwaliteit dezelfde is in alle fabrieken. Ik hoop dat de ook duurzaam zullen zijn. Ik ben tevreden.

Reviews per pagina:

Productomschrijving

Fulda ECOCONTROL HP 165/60 R14 75 H

Het loopvlak heeft een groter contactoppervlakte met de ondergrond, wat leidt tot beter rijgedrag. De band voert water perfect af en biedt stabiliteit bij dynamisch gedrag in bochten. Fulda ECOCONTROL HP biedt u veiligheid en een laag brandstofverbruik gedurende de gehele levensduur. De band is voornamelijk ontworpen met het oog op de snel veranderende weersomstandigheden op de Europese wegen. De functionaliteit van de band merkt u al tijdens de eerste rit!Voor de productie van de band is gebruik gemaakt van een silica-rubbermengsel dat in combinatie met de loopvlakconstructie EcoTread tot een 9% kleinere rolweerstand leidt. Daardoor verbruikt de auto minder brandstof. Bij de technologie AquaFlow wordt een groter aantal groeven gebruikt die water effectief van onder de band afvoeren. Het sterke en stevige kunststof en de ribbenconstructies zorgen voor een langzame slijtage en hogere kilometerstanden.Fulda


Fulda behoort tot de Amerikaanse onderneming Goodyear. Het bedrijf heeft al meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en verbetering van technologieën en ieder nieuw model van de band is beter. De firma werd in 1900 opgericht door Gust Becker en Moritz Hasenclever. De naam is afkomstig van de stad Fulda gelegen in het centrale deel van Duitsland.pogrubienie De banden zijn door de organisatie ADAC beoordeeld als perfect op het gebied van prijs-kwaliteitverhoudingpogrubienie. Door de toepassing van moderne technologieën en meer dan 100 jaar ervaring gedragen Fulda-banden zich onder moeilijke en gevarieerde wegomstandigheden goed.

De zomerband Fulda ECOCONTROL HP behoort tot de middenklasse, en wordt dus gekenmerkt door de beste verhouding prijs/kwaliteit.
Je bekijkt nu een band in de maat 165/60 R14.
De band is nu beschikbaar in de maten van 14 tot 17 inches.
Het is een band met snelheidsindex H – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 210 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 75 - de maximale belasting die de band kan hebben is 385 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: E (rolweerstand), C (grip op een nat wegdek), 69 db (geluidsniveau).

Label

Band Fulda ECOCONTROL HP in de maat 165/60 R14 75 H, volgens de gegeven door de producent informatie, heeft die volgende parameters:

 • E
 • C
 • 69 dB
E C 69 dB

Brandstofverbruik (rolweerstand)

A klasse is de meest besparende klasse (heeft de laagste rolweerstand) en G klasse is het minst besparende klasse, dus heeft de hoogste rolweerstand. Rolweerstand heeft een inbloed op brandstofverbruik en dampen uitstoot. Hoe hoger rolweerstand hoe groter brandstofverbruik en uitlaatgassen uitstoot.

Remmen op nat wegdek

A-klasse betekent kortere remweg en G-klasse betekent lange remweg. Remmen op nat wegdek bepaald de grip van de band op zulke oppervlakte. Dus de hoogste klasse betekent de beste eigenschappen op natte oppervlakte. Dat is heel belangrijk voor de veiligheid op de weg.

Geluid buiten de auto

Door de banden gemaakte lawaai kunnen we met behulp van golven bepalen: 1 golf betekent een stille band en 3 golven betekenen een lawaaierige band. Bovendien naast deze golven kunnen we cijfers vinden, die het lawaai in decibellen (dB) bepalen.

Bandentesten

2018 test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: goed
test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen