Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Hankook Kinergy eco K425

Fabrikant:
Hankook
Seizoen:
Zomerbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
92 / st.
+ Milieubelasting: 2,86 €
Kopen
4,4
Review: Goed

Hankook Kinergy eco K425 beschrijving

Hankook Kinergy eco K425 is de band die nadelig effect op het milieu helpt te beperken - het is vriendelijk zowel tijdens het productieproces als ook bij het gebruik. Het model is bedoeld voor personenauto's en presteert uitstekend bij dagelijks rijden in de stad maar ook op langere routes. Uniek asymmetrisch loopvlak zorgt ervoor dat het water snel opzij wordt gespreid. Daardoor wordt de kans op de slip en aquaplaning beperkt.


Hankook Kinergy eco K425 betekent perfecte grip ongeacht het weer. Dankzij de toepassing van het nieuwe mengsel dat op een innovatieve manier werd geproduceerd (met de nieuwe mengtechnologie) heeft de band een bijzonder lage rolweerstand. Het resulteert natuurlijk in verlaagd brandstofverbruik waar alle autorijders die goedkoop gebruik waarderen van kunnen genieten. Behalve lichtheid is het mengsel ook gekenmerkt door hoge duurzaamheid - Als gevolg daarvan is de band niet aan mechanische schade blootgesteld. Het model verslijt langzaam en kan langer worden gebruikt, wat een element is dat zij milieuvriendelijkheid benadrukt. De technologieën van de nieuwe silica verbeteren de remparameters op nat wegdek en geluidsreductie. Door de unieke parameters hebben de ingenieurs onmiddellijke demping van het door de band geproduceerd tijdens te bedrijf geluid bereikt. Als gevolg daarvan is zelfs dagelijks besturen van een auto een echt genoegen.Hankook


Hankook een Koreaanse firma die 7de positie in de wereld op het gebied van verkoop van banden inneemt. De productielijnen van de firma verlaten de banden voor personenauto's, 4x4, vracht- en bestelwagen, raceauto's die naar meer dan 170 landen in de wereld worden geleverd. Het merk ontstond in 1941 en is gespecialiseerd in productie van banden in het middensegment. Met de Hankook banden kunt u veilig en economisch reizen.

Hankook Kinergy eco K425 beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 546 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,4

546 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 237 mensen
 • 4 280 mensen
 • 3 23 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 1 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 4632 dagen. In deze periode hebben we verzameld 546 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 4533000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Auto IV Golf Variant 1.9 TDI 74 kW 2002. Oppervlakken: 80% snelweg / binnenland, 15% in de stad, 5% slechtere wegen. Stijl: 85% kalm, 15% dynamisch. Vorige banden: Dunlop, Michelin, Uniroyal RainSport2. In vergelijking met de vorige deze krijgen eerste plaats. 1) Hankook Kinergy eco K425 zijn erg rustig! En dit is echt merkbaar verschil. 2) lage rolweerstand - auto verbrandde 5.2 / 100 tijdens zachte ritten, nu 4,7 / 100. Je voelt dat je niet tegengehouden wordt en dat was wel het geval op de vorige banden. op een plaats gaat het precies 2x gemakkelijker met het draaien van het stuur, hoewel je dit niet zou moet doen, maar ik schrijft over mijn gevoelens. 3) op natte goede grip alleen Uniroyal was iets beter 4) zachtheid - geen trillingen te voelen, gaten worden veel beter gedempt de voorgangers deden dit minder goed, het is de waarheid de Hankook Kinergy eco K425 zijn comfortabel, maar nu over de hele band en niet enkel over een zachte rubber dat te snel zal slijten. 5) na 2000km geen sporen van slijtage. 6) helaas - Hankook is geen Koreaanse productie meer- MADE IN CHINA. Het is echter nog steeds een product van goede kwaliteit dus ik zou ze aanraden. Verwijzend naar de vorige bandjes nog – ik had de keuze tussen beetje duurdere Dunlop banden, maar blijkbaar slijten die sneller. In deze prijs kon ik ook tussen Vredestein kiezen- deze zijn ook niet echt beter volgens adviezen van monteurs. Ik kon ook Uniroyal Rain Sport kiezen - ideaal voor de regen, maar ik had ze al gehad, echter sleten die heel erg snel en er komen vaak defecten tijdens het langere gebruik voor- die hadden snel tekens van een gescheurde band en ik hete Kroatië snel bleek dat ze niet aan zo’n hoge temperatuur aan kunnen, de auto glijdde in de bochten. Ik koos Hankook Kinergy eco K425 omdat die lage rolweerstand hebben en omdat ze goede gedrag op nat hebben en natuurlijk omdat de prijs aantrekkelijk was. Bandenmonteurs en mecaniciens stemden 4/5 voor Hankook 1/5 voor Vredestein, de anderen waren volgens hun slechter. Wat chinese banden betreft – je kan de banden echt goedkoop vinden. Maar is dat iets waard? Ik denk van niet. Chinese banden vind ik echt niks. Chinese banden beginnen te botsen, hebben veel defecten en slechtere klasse op ettiket. Dus helemaal niet de moeite waard!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,5

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Even enkel over de band zelf -> Hankook Kinergy eco K425 – je wordt al blij omdat je weet hoeveel je betaald voor heeft, veel beter dan de Presto dat ik eerder eronder had, zowel qua grip als het lawaai. Doet zeer goed op een natte weg, het is moeilijk om knock-out van de baan te doen, pas echt een diepe plas veroorzaakt lichte gevoel van het glijden. Tijdens het remmen is het gedrag voorspelbaar, het is gemakkelijk om het moment van de grip op het veld te voelen dit was bij de Presto helemaal niet, die zette vaak ABS aan. In bochten en ook als je snel doorheen gaat voel ik zich zeker. Tot nu toe had ik winterbanden van dit merk, deze heb ik in december 2013 gekocht, die gebruikte ik in de eerste winter tot het late lente en in het seizoen 2104/2015 pas omwisseld in november en doordat ik geen zomerbanden had, reed ik de hele zomer door en volgende 2015/2016 winter ook tot gisteren. In totaal heb ik 80.000 km, erop gedaan waarvan ongeveer 45 duizend in een typische zomerseizoen. Na demontage was de slijtage van de banden die op de vooras gemonteerd waren vergelijkbaar met een slijtage indicator tijdens de winter (rond 2 mm), en de achterbanden zijn geschikt nog voor één wintersiezoen, ze zijn ongeveer meer dan 4 mm boven winterse profiel indicator. Dus ik hoop dat de zomerse Hankook Kinergy eco K425 even goed zouden zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/60 R15

  Review: 4,1

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Hankook Kinergy Eco K425 heb ik gekozen na de relatief lange denken en analyseren van een aantal tests die ik kon vinden op het internet. Ik heb juist op high-performance banden gechekt. Mijn jaarlijks kilometerstand is zeer klein, omdat er minder dan 10k. Km is. Als iemand vergelijkbaar jaarlijks kilometerstand heeft, dan is het zinlos om merk banden te kopen omdat we het verschil niet zullen voelen. Rolweerstand, lawaai, slijtage is Hankook Kinergy Eco K425 op een hoog niveau. Ik werd niet teleurgesteld. Zeer goede banden voor een echt goede prijs. Ik zocht veel websites en Oponeo is een van de goedkoopste aanbiedingen en zeker met de grootste ervaring daarom beslot ik om de banden op dit webside te kopen. Het ziet er misschien dat ik een reclame wil doen, maar zie voor jezelf en zoek in google. Ik wilde €5 per band duurder betalen dan bij de concurrentie, maar in het geval van de ongeluk; Ik weet dat dit bedrijf er nog zou zijn ;). Ik wil hieraan zeggen dat de banden goed grip op droog oppervlak hebben, warm weer is geen probleem. Ze gedragen hetzelfde op de natte oppervlak. Om samen te vatten: de motorsterkte is 115PK in de wagen, banden zijn geweldig en ik beveel het aan iedereen. Het betaaling voor Goodyeary en andere merke, durder banden is zinloos. Dat is mijn mening ;) Successvole kiezen en veilig rijden!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 3 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 175/65 R14

  Review: 4,6

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb lang nagedacht over de nieuwe banden, mijn monteur heeft me deze Hankook Kinergy eco K425 aangeraden. Mezelf heeft het ettiket overtuigd. B op nat wegdek? Ik kon geen betere band vinden in de bandenmaat dat ik nodig heb, meerdere banden hadden C-E. Op droge is deze uitstekend stabiel, als je andere auto’s achter je rug wilt laten ook op de weg die niet echt gelijk i skan je dit zonder problemen aan hoor. Den auto luistert naar je. Remmen op droog is heel goed. De Hankook Kinergy eco K425 is stil, dat is echt de beste voordeel van dit model. Maar ja op droge kan elke band wel goed zijn. En wat als je op nat rijdt? Ik kon het maar NIET geloven! De band plakt zo hard dat ik het echt niet kon geloven, ik voel helemaal niks, geen vreemde geluiden ik ben niet aant springen. Je kunt zich snel en met hogere snelheid starten en de banden boksen niet. Natuurlijk moet je niet overdrijven. Door de plassen heeft ze uitstekende hechting. Je kan rond de rotonde met een volle gas rijden, je gaat sneller ziek worden dan je buiten de weg gaat vliegen :) ik vind dat ze een beetje te snel. Na 6 maanden, en ongeveer 7,500 km heb ik rond 2 mm minder. Dat is een beetje veel aangezien het feit dat de band niet te veel profiel in standaard heeft. Iets voor iets, deze grip op nat moet ook hiermee te maken hebben.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,4

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Hallo. Ik beëindig juist het tweede zomerseizoen op deze banden, dus ik heb ongeveer 25.000 km achter mijn rug. Het loopvlak is nog goed. Ik gebruik mijn Mazda 6 140 pk dagelijks om zich tussen mijn woonplaats en werk te verplaatsen (ongeveern 20 km enkele reis) dit is een weg met heel veel bochten die ik vrij snel ben te overwinnen, maar zonder te overdrijven. Zoals ik al gezegd heb is het loopvlak nog steeds in goede staat,. Wat het gebruik van Hankook Kinergy eco K425 op droog betreft is hun gedrag gewoon ideaal en het is ook niet slechter op natte oppervlak-de band kleeft heel goed aan de weg. Zonder ongemakken en piepen kan je door de bochten rijden, het gedrag is voorspelbaar. Op autosnelweg komt het heel economisch eruit (5,7 bij ongeveer 140-150 km/h) en zekerheid tijdens besturen zelfs als het regent dat is wat ik zocht. Ik had nooit aquaplanning gevoeld! Zelfs bij 180km/h en bij klein regen (maar je weet wel als je door grote plas gaat dan kan er geen band dit ehct goed aan). Hankook Kinergy eco K425 heb ik aan mijn kennissen aangeraden! Een veilige band dus ale je dat wwrdeerd is dat ene band voor jou. In het algemeen een groot PLUS voor deze band

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Hankook Kinergy eco K425 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | D | B 71 dB
205/55 R16 91 H 92 Kopen
D | C | B 71 dB
195/65 R15 91 T 65 Kopen
C | C | 71 dB
195/65 R15 91 H 81 Kopen
B | C | A 65 dB
175/65 R14 82 T 61 Kopen
D | C | B 68 dB
155/70 R13 75 T 65 Kopen
F | C | 69 dB
155/70 R13 75 T 69 Kopen
D | C | B 69 dB
155/70 R13 75 T 54 Kopen
D | D | B 69 dB
165/70 R14 81 T 68 Kopen
B | C | A 64 dB
165/70 R14 81 T 89 Kopen
E | B | 69 dB
165/70 R14 81 T 76 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK D
Kod QR

Hankook

1010592

205/55 R16 91 H

C1

71

 • Hankook
 • Kinergy eco K425
 • 205/55 R16
 • 91
 • H
 • C
 • D
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Hankook Kinergy eco K425 test

2016 test ADAC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ACE/ARBÖ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 195/65 R15 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 195/65 R15 3. plaats beoordeling: ruim voldoende
test ACE/GTÜ in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen