Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Hankook

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Hankook Banden Online

Banden Hankook

Ranglijst van zomerbanden Hankook

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,6 111160 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (119 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (56 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (546 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (123 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (246 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (54 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (8 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Hankook

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 5,0 11111 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,4 111140 (97 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (35 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (155 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,3 111130 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,2 111120 (87 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (134 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (5 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (31 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,5 111500 (29 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Hankook banden. Gloednieuwe Hankook modellen vol van de moderne technologieën.

  • Hankook Ventus V12 Evo K110
    Hankook Ventus V12 Evo K110

    Type: zomerband Klasse - middenklasse - uitstekende prestaties Bedoeld voor: personenauto's in ...

  • Hankook K406
    Hankook K406

    De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Best verkopende

De best verkochte banden Hankook door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Hankook

Band Zomerbanden Hankook Kinergy eco K425

Auteur:nicky
Beoordeling: 5,0 11111

Auto IV Golf Variant 1.9 TDI 74 kW 2002. Oppervlakken: 80% snelweg / binnenland, 15% in de stad, 5% slechtere wegen. Stijl: 85% kalm, 15% dynamisch. Vorige banden: Dunlop, Michelin, Uniroyal RainSport2. In vergelijking met de vorige deze krijgen eerste plaats. 1) Hankook Kinergy eco K425 zijn erg rustig! En dit is echt merkbaar verschil. 2) lage rolweerstand - auto verbrandde 5.2 / 100 tijdens zachte ritten, nu 4,7 / 100. Je voelt dat je niet tegengehouden wordt en dat was wel het geval op de vorige banden. op een plaats gaat het precies 2x gemakkelijker met het draaien van het stuur, hoewel je dit niet zou moet doen, maar ik schrijft over mijn gevoelens. 3) op natte goede grip alleen Uniroyal was iets beter 4) zachtheid - geen trillingen te voelen, gaten worden veel beter gedempt de voorgangers deden dit minder goed, het is de waarheid de Hankook Kinergy eco K425 zijn comfortabel, maar nu over de hele band en niet enkel over een zachte rubber dat te snel zal slijten. 5) na 2000km geen sporen van slijtage. 6) helaas - Hankook is geen Koreaanse productie meer- MADE IN CHINA. Het is echter nog steeds een product van goede kwaliteit dus ik zou ze aanraden. Verwijzend naar de vorige bandjes nog – ik had de keuze tussen beetje duurdere Dunlop banden, maar blijkbaar slijten die sneller. In deze prijs kon ik ook tussen Vredestein kiezen- deze zijn ook niet echt beter volgens adviezen van monteurs. Ik kon ook Uniroyal Rain Sport kiezen - ideaal voor de regen, maar ik had ze al gehad, echter sleten die heel erg snel en er komen vaak defecten tijdens het langere gebruik voor- die hadden snel tekens van een gescheurde band en ik hete Kroatië snel bleek dat ze niet aan zo’n hoge temperatuur aan kunnen, de auto glijdde in de bochten. Ik koos Hankook Kinergy eco K425 omdat die lage rolweerstand hebben en omdat ze goede gedrag op nat hebben en natuurlijk omdat de prijs aantrekkelijk was. Bandenmonteurs en mecaniciens stemden 4/5 voor Hankook 1/5 voor Vredestein, de anderen waren volgens hun slechter. Wat chinese banden betreft – je kan de banden echt goedkoop vinden. Maar is dat iets waard? Ik denk van niet. Chinese banden vind ik echt niks. Chinese banden beginnen te botsen, hebben veel defecten en slechtere klasse op ettiket. Dus helemaal niet de moeite waard!

Band Zomerbanden Hankook Kinergy eco K425

Goed en goedkoop
Beoordeling: 4,5 111150

Even enkel over de band zelf -> Hankook Kinergy eco K425 – je wordt al blij omdat je weet hoeveel je betaald voor heeft, veel beter dan de Presto dat ik eerder eronder had, zowel qua grip als het lawaai. Doet zeer goed op een natte weg, het is moeilijk om knock-out van de baan te doen, pas echt een diepe plas veroorzaakt lichte gevoel van het glijden. Tijdens het remmen is het gedrag voorspelbaar, het is gemakkelijk om het moment van de grip op het veld te voelen dit was bij de Presto helemaal niet, die zette vaak ABS aan. In bochten en ook als je snel doorheen gaat voel ik zich zeker. Tot nu toe had ik winterbanden van dit merk, deze heb ik in december 2013 gekocht, die gebruikte ik in de eerste winter tot het late lente en in het seizoen 2104/2015 pas omwisseld in november en doordat ik geen zomerbanden had, reed ik de hele zomer door en volgende 2015/2016 winter ook tot gisteren. In totaal heb ik 80.000 km, erop gedaan waarvan ongeveer 45 duizend in een typische zomerseizoen. Na demontage was de slijtage van de banden die op de vooras gemonteerd waren vergelijkbaar met een slijtage indicator tijdens de winter (rond 2 mm), en de achterbanden zijn geschikt nog voor één wintersiezoen, ze zijn ongeveer meer dan 4 mm boven winterse profiel indicator. Dus ik hoop dat de zomerse Hankook Kinergy eco K425 even goed zouden zijn.

Winterbanden Hankook

opona Winterbanden Hankook Winter i*cept evo2 W320

In winterse omstandigheden (vorst, sneeuw, gladde wegen) uitstekend, anders verschrikkelijk
Beoordeling: 3,2 111200

Nou, die temperatuur werd verlaagd, en net dan er heeft een beetje gesneeuwd. Totdat was de band helemaal ongebruikelijk. Bij hogere temperaturen, binnen 7-10 graden was er geen sprake van een rijplezier – mijn auto was “zacht” en onstabiel wat eerder nooit gebeurde. Dat is bijna onmogelijk bij een auto met een 4Control system en met een harde wielophanging (bandenmaar 225/45R18). Dat was verschrikkelijk. Nu is de temperatuur gedaald, wegen worden glad (tenminste zo heb ik gehoord – ik heb het helemaal niet opgemerkt!). Dan was er eeen zware sneeuwval, ik moet op een witte weg rijden. Het gedrag van mijn auto is voorspelbaar, de auto gript de weg en ik heb volledige controle. Ik voelde me zo goed en comfortable zoals op een Michelin Alpin, soms zelfs beter. De banden zijn dus uitstekend in de winter en voor de zware omstandigheden maar slecht voor een zacht weer.

opona Winterbanden Hankook Winter i*cept evo2 W320

Heel goed
Beoordeling: 3,8 111800

Deze banden zijn zeer goed als je een beetje sneller rijdt dus bijvoorbeeld op een autosnelweg. Ik rijd heel veel en meestal snel dus ik was op zoek naar een band die weining lawaai maakt en comfortabel voor mij een mijn gezin is. Ik ben niet zeker hoe ze op een sneeuw presteren want er was nog geen sneeuw dit jaar 😊 In de overige najaars- en winterweersomstandigeeden dus op de natte wegen wordt water snel afgevoerd, de band gript de weg en is eigenlijk zeer stil. Misschien niet zo stil zoals een zomerband maar zeker stiller dan andere modellen van winterbanden. Ik heb deze banden gekozen na een gesprek met een consultant via telefoon. Ik werd verzekerd dat deze banden aan mijn verwachtingen zullen voldoen en het is niet anders. Ik ben zeer tevreden, dat was een goede keuzen.

Gemiddeld banden beoordeling: 4,12 gebaseerd op 2226 Reviews

Modellen van banden Hankook

Alle banden van merk Hankook zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Hankook winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Hankook. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Hankook.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Hankook all season banden. Elke band van Hankook wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.