Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Hankook Banden

Beoordeling van de producent
4,2
  111150
gebaseerd op 2058 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Hankook Tire is opgericht in 1941. Dit Koreaanse bedrijf heeft op dit moment filialen in Duitsland, Rusland, Groot-Brittannië, Turkije en Hongarije. De hoofdvestiging bevindt zich in Seoel. De fabrieken bevinden zich in Korea, China en Hongarije.

Het bedrijf neemt de 7de plaats ter wereld in als het gaat om het aantal verkochte banden. De producten van Hankook zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen.

De onderneming biedt banden aan voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en racewagens. De banden van het merk Hankook worden gerekend tot de klasse HP en UHP.

Hankook levert de banden voor de eerste uitrusting van merken als: Ford, Volvo, Toyota, Mitsubishi, Renault en Volkswagen.

Banden van het merk Hankook worden o.a. gebruikt bij de American Le Mans Series en Asian Le Mans Series.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Bartek 4,9 111150

  Hankook Ventus Prime3 K125

  Ik heb deze banden ongeveer een maand, ik heb een paar duizend kilometer doorgereden en eerlijk gezegd zijn ze perfect voor mij. Ik praat niet over slijtage van het loopvlak wat heb deze banden niet zo land of over de geluids- en rolweerstand wat mij absoluut niet intereseert. Het allerbelangrijkste is dat de grip perfect is zowel op nat als droog wegdek, het remmen is ook iets korter. Meer >
 • jef 4,6 111150

  Hankook Ventus Prime3 K125

  Hallo. Ik wil graag mijn mening delen over de banden die gebruikt worden door mij. Voor het aankoop had ik een groot probleem met de keuze. Ik kende Ventus Prime 2 al en ik was tevreden met hen, ik zag de volgende versie ervan ventus 3 en besloot om deze nu te kopen. Hankook Ventus Prime3 K125 was de beste keuze die ik kon maken!!! Misschien is mijn auto niet echt een snelheidsduivel, profiel 205 / 50R 17 en een zware auto en dan nog is het gebruik van deze banden nog steeds heel aangenaam. Op droog houdt goed aan de hoeken en er is geen lawaai. Op nat asfalt is het veilig rijden de band sleept niet, niet ontsnaapt en heeft een voorspelbare handling. Nu zie ik geen tekens van slijtage . Ik Meer > kom tot 130 km elke dag toen ik naar de werk ga, en voor een dergelijk gebruik zijn Hankook Ventus Prime3 K125 fantastisch, en voor dat ik kocht hen weten winter dus een zeer goede prijs. Ik adviseer met een soortgelijk daarbij heb ik ze buiten het seizoen gekocht dus ik zeer aantrekkelijke prijs!!!. Ik heb echt geen enkele moment spijt van gekrijgen
 • Andrzej 4,2 111150

  Hankook Kinergy eco K425

  Deze banden hebben het vrij groot aantal van denken en analyseren van de gegevens die ik kon vinden op het internet gekozen. Ik vond types van banden met een bovenste plank. Mijn jaarkilometrage is erg klein, omdat meestal minder dan 30 mil. mijl. Als iemand van jullie heeft een soortgelijke jaarlijkse cursus die is echt niet de moeite waard te investeren in een band met superieure, want het is dat we niet het gevoel dat met deze cursus. Rolweerstand, slijtage lawaai Hankook Kinergy Eco K425 is op een hoog niveau. Ik was niet teleurgesteld. Zeer goede banden op een echt goede prijs. Ik keek naar veel sites Oponeo is een van de goedkoopste deals zonder twijfel de grootste ervaring was Meer > bepalend voor de aankoop op deze pagina. Succesvolle selectie en veilig rijden.
 • Henio 4,4 111150

  Hankook Kinergy eco K425

  Ik kocht deze banden om te investeren in iets beter dan de goedkopere producten (door een reeds "overtroffen" vorig seizoen) en werd niet teleurgesteld. Banden presteren zeer goed. Waarde is zeer bevredigend en kan de aankoop van ieder aanraden. Ik begon 3ch banden verschillende auto's en verschillende maten en Excel net zo goed. In droge omstandigheden zijn ze niet luidruchtig. Bovendien lijkt het erop dat in de vorige autobanden hebben een iets lagere brandstofprijzen paliwa.Na nat uitgevoerd stabiel verspreiden het water zeer goed en hebben geen aquaplaning. Het enige dat me bang maakt is het leven na een paar jaar van gebruik. Banden gemaakt in China, maar zijn een bepaald Meer > stereotype, waarvan ik hoop dat zal niet worden bevestigd :-)
Vindt uw Hankook banden