Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Hankook Ventus Prime3 K125

Fabrikant:
Hankook
Seizoen:
Zomerbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
101 / st.
+ Milieubelasting: 4,55 €
Kopen
5,0
Review: Prima!

Hankook Ventus Prime3 K125 beschrijving

Hankook Ventus Prime3 K125 is de opvolger van de goed bekende voor bestuurdes Ventus Prime2 K115 die heel goed beoordeeld werd door de specialisten en gebruikers van dit model. het nieuwe model blijkt veel beter in een aantal categorieën van de prestaties. Hij garandeert 13 % betere tractie op natte rijbaan, 12 % betere grip op droge wegdek en een paar procenten kortere remweg op droge en natte weg.


Hankook Ventus Prime 3 K125 biedt 8 % kortere remweg op natte rijbaan wat een van de belangrijkste voordelen van deze band is . Deze prestatie garanderen 4 brede groeven die op het oppervlak van de band geplaatst werden. Deze groeven hebben verschillende dieptes afhankelijke hun plaats waardoor de band niet alleen betere tractie en kortere remweg garandeert maar ook langere levensduur van de band. Dit model is een uitnemende oplossing voor de autogebruikers die de perfecte balans tussen prestaties en veiligheid verwachten. De band biedt hoogste prestaties ook tijdens slechte weersomstandigheide en het dinamische gedrag dankzij het geoptimaliseerde profiel. De garant staat voor een brandstofbesparing door een verminderde rolweerstand. De Ventus Prime 3 K125 is een perfecte keus voor eisende bestuurders die op zoek zijn naar de banden met hoge kwaliteit in een aantrekkelijke prijs.


Hankook Ventus Prime3 K125 is door een koreanse bedrijf geproduceerd dat tot voor kort de banden van midden klasse verkocht. Hun producten die verkrijgbaar in aantrekkelijke prijzen zijn worden kenmerken door hoogste prestati en concurreerden met de banden van premium klasse van goed bekende fabrikanten. Hankook is al een tijdje geleden beschouwd als premium producent. Het bedrijf heeft al een groot ervaring omdat zijn de banden vanaf 70 jaar produceren.

Hankook Ventus Prime3 K125 beoordeling

Resume: 5,0 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 1 review

prima!
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 5,0

1 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 1 mensen
 • 4 0 mensen
 • 3 0 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

100% gebruikers recommanderen deze band

100%

Informatie over banden worden verzameld voor 306 dagen. In deze periode hebben we verzameld 1 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: weggedrag.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van .

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Hankook Ventus Prime3 K125 is een nieuwigheid op de markt, ik heb deze banden pas vanaf het begin van de seizoen en tot nu toe ben ik heel erg tevreden mee. Ik heb absoluut geen opmerkingen wat de grip op droge en natte oppervlak betreft. Oneffenheiden blijken heel goed gedempt te worden, en van buiten liet de band niet echt veel te wensen – de banden presenteren zich zeer goed, hoewel op de foto waren die nog beter ;) eigenlijk enkel een klein porbleem zou het geluid zijn, maar dit is geen serieuze zaak hoor, zeker niet om deze uitstekende banden niet te kiezen, zeker voor de prijs die hier aangeboden wordt, en voor deze klasse. We hebben hier te maken met A klasse op natte oppervlak en C klasse voor rolweerstand. Geluig heeft een 2de level op 3, duz alles is zwart op wit gegeven. Wat ik wel weet is dat in deze klasse absoluut het beste model met deze vermogen, enkel Uniroyal Rain Expert 3 volgd kort. Als het gaat over de duurzaamheid van Hankook Ventus Prime3 K125 dan is het natuurlijk te vroeg om dit parameter te beoordelen, maar door het lezen van de opinies van andere gebruikers op verschillende sites over de vorige versie van dezelfde producent ik ben gerust en Hankook Ventus Prime3 K125 overtuigde me dat deze banden jarenlang mee zouden gaan, ongeveer 5 seizoenen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 7 Nee 3

 • Maat: 225/55 R17

  Review: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  De banden heb ik dit jaar omwisseld. Ik zal mijn opinie schrijven ondanks ik ietskes meer dan 1kkm gerijden heb omdat er weining opinies over deze Hankook Ventus Prime3 K125 te vinden zijn. Over het algemeen vind ik de band erg leuk, Stiller dan de vorige van Bridgestone. Als het gaat over de economie dan kani k niets zeggen omdat ik geen verschil zie. Nu een beetje over het rijden: de banden zijn niet lawaaierig en houden zich goed aan de oppervlakte. Ik reed op Hankook Ventus Prime3 K125 als de temperatuur onder 5 graden daalde maar ook afgelopen weekend als de luchttemperatuur in de schaduw bijna 30 graden bereikt heeft. zonder nervositeit, zonder te glijden of andere problemen. In bochten is de grip is ook goed en kvoel me zeker (hoewel ik geen rallyrijder ben). Regenachtig weer die meerdere malen voorkwam, maar de grote stortbui dat er eenmaal gepasseerd is. Hoewel met de fietsen op het dak dus het was niet snel, maar zo zeker en stabiel. Gevoeligheid voor beschadigingen: bij het draaien van de band is de band op een hoekje gaan liggen en niets, geen bol, geen kras op de velg terwijl ik zeker was dat ik iets bechaddigd heb. Momenteel heb ik weinig kilometers gedaan dus in dit geval heb ik weinig kritische gebeurtenissen meegemaakt.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 5

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,5

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb al langere periode naar de banden gezocht en ik kwam Hankook Ventus Prime3 K125 tegen. Het is niet alleen omdat de prijs lager was dat ik ze gakocht had, maar ik kocht deze banden omdat dit de nieuwigheid is. Elke nieuwigheid moet zich met iets nieuw onderscheiden, wat de andere banden niet hebben. En dit was een tien op tien. De banden kleven super aan de droge weg, en op natte oppervlakte is er geen verschil te voellen. Gewoon prachtig. Vaak rij ik door de wegen die ver vanaf de perfecte staat van de normale weg liggen en de geluiden worden magnifiek gedempt. Daarbij zijn Hankook Ventus Prime3 K125 banden nog Stiller dan de banden van andere merken. Ik betrouw de merk Hankook en dit houdt me altijd bij deze merk. De banden zien niet alleen mooi eruit maar de prijs is ook aantrekkelijk. Dankzij de nieuwste productietechnologie voel ik me zeker tijdens het besturen van myn auto en hebben kortere remweg in vergelijking met de vorige modellen. Dus het merk Hankook gaat telkens vooruit en dan banden worden telkens met betere parameters ontworpen. Ik kan toevoegen dat de brandstofverbrukk minder is en rijcomfort veel verbeterd is, veiligheid ook.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 3 Nee 1

 • Maat: 205/50 R17

  Review: 4,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Hallo. Ik wil graag mijn mening delen over de banden die gebruikt worden door mij. Voor het aankoop had ik een groot probleem met de keuze. Ik kende Ventus Prime 2 al en ik was tevreden met hen, ik zag de volgende versie ervan ventus 3 en besloot om deze nu te kopen. Hankook Ventus Prime3 K125 was de beste keuze die ik kon maken!!! Misschien is mijn auto niet echt een snelheidsduivel, profiel 205 / 50R 17 en een zware auto en dan nog is het gebruik van deze banden nog steeds heel aangenaam. Op droog houdt goed aan de hoeken en er is geen lawaai. Op nat asfalt is het veilig rijden de band sleept niet, niet ontsnaapt en heeft een voorspelbare handling. Nu zie ik geen tekens van slijtage . Ik kom tot 130 km elke dag toen ik naar de werk ga, en voor een dergelijk gebruik zijn Hankook Ventus Prime3 K125 fantastisch, en voor dat ik kocht hen weten winter dus een zeer goede prijs. Ik adviseer met een soortgelijk daarbij heb ik ze buiten het seizoen gekocht dus ik zeer aantrekkelijke prijs!!!. Ik heb echt geen enkele moment spijt van gekrijgen

  Is deze mening behulpzaam? Ja 3 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  De banden heb ik niet ehct lang Maar ik kan nu al een paar goede woorden over vertellen. op droog of nat het maakt niet uit - een fantastische band! Ik was bang dat Hankook Ventus Prime3 K125 te gevoelig zouden zijn voor mijn zware auto, maar ik was fout. Ik ben mega blij met de aankoop. Ik heb nieuwe banden die heel goed zich aan de oppervlakte vasthouden dus het rijden is echt aangenaam. Binnen de auto hoor je alleen de motor. I zal nooit meer in mijn leven vernieuwde of teweedehands banden kopen. zelfs goedkopere banden maar fabriek nieuw zijn veel beter dna al dec rest. Mijn opinie is echt en betrouwbaar. Iemand kan wel van een andere mening zijn want elke persoon heeft ene andere auto en verwachtingen. Op een schaal van 0-10 geeft 9+, ik heeft nog geen volle 10 omdat ik weinig km gereden heb. Ik heb ooit Fulda EcoControl gekocht voor 250 euro en er is absoluut geen verschil te merken. Als ik weer een nieuwe set banden zou moeten kopen dan zouden dit zeker nieuwe Hankook Ventus Prime3 K125 banden zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

Reviews per pagina:

Hankook Ventus Prime3 K125 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 94 H XL, MFS
C | A | B 72 dB
205/55 R16 94 H 101 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 94 H XL, MFS
A | B | B 71 dB
205/55 R16 94 H 74 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 195/65 R15 91 V
C | B | B 71 dB
195/65 R15 91 V 68 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 195/65 R15 91 H
C | A | B 71 dB
195/65 R15 91 H 81 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 185/65 R15 92 V XL, AO
B | A | B 71 dB
185/65 R15 92 V 73 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 215/60 R17 96 H
B | B | B 71 dB
215/60 R17 96 H 97 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 225/60 R17 99 V
C | A | B 71 dB
225/60 R17 99 V 109 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 185/55 R15 86 V XL, MFS
C | A | B 71 dB
185/55 R15 86 V 82 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 185/55 R15 82 H MFS
C | B | B 70 dB
185/55 R15 82 H 77 Kopen
Hankook Ventus Prime3 K125 195/50 R15 82 H
D | A | B 71 dB
195/50 R15 82 H 64 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK A
Kod QR

Hankook

1025797

205/55 R16 94 H

C1

72

 • Hankook
 • Ventus Prime3 K125
 • 205/55 R16
 • 94
 • H
 • C
 • A
 • B
 • 72 dB
 • Nee
 • Nee
 • XL
Productinformatieblad

Hankook Ventus Prime3 K125 test

2022 test TCS in de maat: 215/60 R16 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 215/60 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 215/60 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto Zeitung in de maat: 225/50 R17 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 235/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 235/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport in de maat: 215/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Motor in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 215/60 R17 3. plaats beoordeling: aanbevolen