Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Hankook Ventus Prime2 K115

Fabrikant:
Hankook
Seizoen:
Zomerbanden
Label: Meer

Bandenmaat kiezen:

Aantal:
69 / st.
+ Milieubelasting: 4,55 €
Kopen
4,3
Review: Goed

Hankook Ventus Prime2 K115 beschrijving

De zomerbanden Hankook Ventus Prime2 K115 liggen in het middensegment. Dat is de optimale verhouding tussen de matige prijs tot goede kwaliteit van het product, bevredigende prestatie en parameters. Het model is een product van de firma Hankook uit Korea die al van een lange geschiedenis geniet en op veel markten aanwezig is (zijn producten zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen). De producent levert de banden zowel voor personenauto's als ook voor raceauto's, vracht- en bestelauto's en voor auto's met vierwielaandrijving.


Hankook Ventus Prime 2 - bieznik

De banden van Hankook Ventus Prime2 K115 zijn voorzien van modern asymmetrisch loopvlak dat de bestuurder de controle over de wagen in wisselende wegomstandigheden mogelijk maken. Het model helpt bij het behouden van de controle zowel op droog als ook nat wegdek. Dankzij deze voordelen worden Hankook Ventus Prime2 K115 beschouwd als ondersteuningbij veilig rijden wat met name tijdens de zomervakantie- reizen van belang is wanneer veel mensen lange afstanden rijden. De banden resteren perfect zowel op rechter weg als ook in bochten en bij veranderen bij rijstrook waardoor stabiel en soepel kan worden gereden. De constructie van Hankook Ventus Prime2 K115 baseert op GripTech technologie garandeert de bestuurder goede versnelling en bestuurbaarheid zelfs bij hoge snelheden en ondersteunt ook effectief remmen.


Het model behalve standaard wegvoordelen verhoogt ook het akoestische rijcomfort Daardoor is de reis niet vermoeiend voor de deelnemers. Het asymmetrische loopvlak zorgt niet alleen voor betere controle over de auto, beperkt ookhet geluid en de trillingen. De banden Hankook Ventus Prime2 K115 hebben ook verlengde duurzaamheid en beïnvloeden positief het verlaagdebrandstofverbruik dankzij het lagere rolweerstand. Deze eigenschap maakt dat het tegen een gemiddelde prijs gekochte model voor een lange tijd zijn prestatie behoudt en aanvullend brandstofverbruik vermindert waardoor het een goede oplossing voor mensen is die praktische investeringen waarderen.Hankook Ventus Prime2 K115 is als originele uitrusting bij Volkswagen Touran en Audi A4 Sedan en Avant gemonteerd.

Hankook Ventus Prime2 K115 beoordeling

Resume: 4,3 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 239 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,4

239 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 86 mensen
 • 4 136 mensen
 • 3 11 mensen
 • 2 4 mensen
 • 1 2 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 4725 dagen. In deze periode hebben we verzameld 239 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2152000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 245/45 R18

  Review: 4,0

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Het is als een budgetklasse, hoewel je goedkopere banden kunt krijgen. Banden zijn zeker de moeite waard. In feite vervullen ze in elke parameter hun functie en presteren ze positief. Dat ze er in een auto als mijn BMW misschien niet zo prestigieus uitzien, maakt mij niet uit. De snobistische opvattingen zijn ver van mijn realistische overtuigingen. De band hoort niet mooi te zijn, hij hoort me veilig en comfortabel te rijden! Hankooks zijn zo. Ik heb ongeveer 15.000 km van de aankoop afgelegd, in binnen- en buitenland. Ze werken goed in het nat. In feite, als ik me ergens aan zou houden, zijn ze niet al te zacht. Maar is dat een klein nadeel? Het is een individuele zaak en, zoals we weten, hangt het allemaal af van de voorkeuren van de bestuurder. Ik koop de volgende keer weer Hankooki. Deze band overtuigde me enorm, zowel in prijs als in prestatie. Ik hoop dat de kilometerstand en de slijtage mij in staat zullen stellen om een soortgelijke mening te hebben. Dat weet ik nog niet, maar ik verwacht ook positieve prestaties van de ervaring tot nu toe. Ik raad het aan! En een ding is duidelijk, wetende onze terughoudendheid en scepsis over het uiten van onze meningen, ben ik een gewone gebruiker en heb ik geen professionele connecties met de fabrikant. Gewoon een tevreden klant!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • Maat: 215/45 R17

  Review: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik vroeg me al heel lang af wat ik moet kiezen, of ik een merknaam of misschien een nieuwe fabrikant moet aantrekken. Ik koos voor hankooka en ik ben erg blij. Goedkoper dan de superfabrikanten is de kwaliteit van de producten niet anders. Ze doen het erg goed op een droge, de auto rijdt als vastgelijmd aan de weg. Ook heel goed op nat, ik heb geen aquaplaning geobserveerd. Je hoeft alleen maar voorzichtig te zijn bij het dynamisch starten omdat ze graag tractie verliezen en dit is het enige nadeel op nat wegdek. Het loopvlak is vrij zacht, maar slijt niet te veel, na één seizoen zijn er vrijwel geen slijtageverschijnselen. Het loopvlakpatroon is misschien geen moderne loopvlak maar ik denk niet dat dat het punt is, je moet je aan de weg houden en dat is het. Ik zag een lichte daling in de verbranding. Banden die hun geld waard zijn, en ik weet zeker dat je niet hoeft te suggereren dat ze Koreaans zijn... Als ik op zoek ben naar banden voor andere auto's, zal ik op zoek zijn naar een hankook!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik werd door een bandenadviseur overgehaald om deze banden te kopen, ik wilde Michelin zelf kopen... En het was een zeer goede keuze van de consultant. Hankook is echt, zoals anderen schrijven, een grote, stille band. Droog gedrag zoals bij Michelin, nat gedrag veel, veel beter! Ik vergelijk het met Michelin's enrgy saver, want dat is wat ik in de andere auto heb en ik had in deze. Als iemand zich dat afvraagt, moet hij dat niet doen. De keuze is echt geweldig - premium klasse voor een echt goede prijs. Gedrag op nat asfalt (waar meestal bij een nabijgelegen rotonde de auto een beetje uitglijdt en in spek rijdt) is geweldig, je kunt vrijmoedig rijden, er is geen wielslip, op droog bijna geruisloos, het uiterlijk van een band is geweldig. Voor de zomer koop ik ook mijn tweede auto. Het gevoel van veiligheid is echt groot, de auto rijdt en remt waarschijnlijk. Ik ben erg blij met deze banden en met de service om mij deze banden aan te bevelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • Maat: 195/50 R15

  Review: 4,7

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Hallo, ik rijd ongeveer 40 km per dag. Ik kwalificeerde mijn rijstijl als matig omdat ik een beetje in de stad en een beetje buiten de stad rijd, zodat de dynamiek van de auto verandert, maar laten we ter zake komen. Mijn mening over de band is inclusief het kleine aantal kilometers dat ik op deze band heb gemaakt, maar ik heb besloten om mijn gevoelens en indrukken te delen. Dus, op een droge ondergrond doet de band het heel goed, net als elke andere band, hij houdt een goede grip op de weg bij het nemen van bochten. Over nat gesproken, ik ben verbaasd over de grip. De bochten doen het geweldig, en wat betreft het remmen op nat wegdek zeg ik ja. Ik zeg niets over verbranding en gatdemping omdat ik niet met een nieuwe auto rijd om het te voelen. Rekening houdend met de kwestie van grip en veiligheid van deze band kan ik het gemakkelijk aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede band voor weinig geld.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 205/50 R16

  Review: 3,9

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik heb de banden vooral gekocht voor routes, omdat ik korte routes door de stad maak. Banden op droog wegdek gedragen zich perfect, op nat wegdek tijdens de noodstop kon ik me verrassen en uitglijden als op ijs, maar nadat het ABS systeem was geactiveerd was er al een sterke vering op de veiligheidsgordels en door de nerveuze rijstijl hebben ze mijn front gered... Het is jammer dat ik ooit gevolgd werd door een Mercedes op Chinese banden... In de hoeken en in het nat gaan ze uitstekend. Op de weg zijn ze echt geweldig, ze zijn niet luider dan de structuur van de auto en ze houden zich goed in de bochten bij hoge snelheden. Ik kan het product gemakkelijk aanbevelen - vooral omdat ik een band met en een beschermende rand nodig had.Ik heb al een familievakantie gehad met een kustroute en het was geweldig. In vergelijking met de vorige banden is de verbranding wat gedaald.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Hankook Ventus Prime2 K115 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
Hankook Ventus Prime2 K115 205/55 R16 91 W *
C | C | B 69 dB
205/55 R16 91 W 73 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 205/55 R16 91 V MFS, Golf VI
C | C | B 71 dB
205/55 R16 91 V 69 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 225/40 R18
E | A | 70 dB
225/40 R18 157 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 225/45 R17 91 W MFS
D | C | B 71 dB
225/45 R17 91 W 81 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 235/60 R18 103 H
C | B | B 71 dB
235/60 R18 103 H 118 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 225/60 R17 99 H
C | B | B 71 dB
225/60 R17 99 H 114 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 195/45 R15 78 V
D | B | B 70 dB
195/45 R15 78 V 74 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 195/55 R16 87 V *, Mini
C | C | B 69 dB
195/55 R16 87 V 103 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 195/55 R16 87 V *
C | C | B 69 dB
195/55 R16 87 V 82 Kopen
Hankook Ventus Prime2 K115 195/55 R16 87 W RUN ON FLAT *, MFS
C | B | B 69 dB
195/55 R16 87 W 111 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Hankook

1011980

205/55 R16 91 V

C1

71

 • Hankook
 • Ventus Prime2 K115
 • 205/55 R16
 • 91
 • V
 • C
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Productinformatieblad

Hankook Ventus Prime2 K115 test

2017 test Gute Fahrt in de maat: 215/55 R17 beoordeling: zeergoed
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed