Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Hankook Ventus S1 Evo3 K127

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Hankook
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
99 / st.
Kopen

Hankook Ventus S1 Evo3 K127 beschrijving

Hankook Ventus S1 evo 3 K127 is een UHP zomerband ontworpen voor de behoeften van moderne personenauto's en SUV's. Het combineert de erfenis van twee generaties met de nieuwste technologische oplossingen - het resultaat is een band met voordien ongekende parameters.

Het model is een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van de Koreaanse fabrikant. De uitstekende sportparameters zijn verweven met hoge duurzaamheid en zorg voor het milieu. Het betekent een prima keuze voor bestuurders die snel, economisch en ecologisch willen rijden.Nieuwe versie, nieuwe mogelijkheden


De constructeurs hebben bij het werken aan het project de prioriteit gegeven aan een combinatie van veiligheid en prestaties op alle oppervlakken. De toplaag is gemaakt van een aramide composiet, wat de ongewenst toename van de bandomtrek bij hoge belasting beperkt (zelfs tot 60% efficiënter dan bij klassieke nylon-oplossingen). De oplossing verhoogt de stabiliteit van het rijden bij hoge snelheden en zorgt voor een langere levensduur. Dit is een duidelijk eerbetoon aan de eigenaars van auto's met meer motorvermogen en bestuurders met een sportieve ingesteldheid.


Op de centrale ribben zijn zogenaamde hyper-hellingen geplaatst, die de nauwkeurigheid bij het nemen van bochten verbeteren door de juiste belasting van de sleutelzones. Extra externe bruggen verhogen de stijfheid van de constructie en helpen een stabiele baan te behouden.Economie en ecologie in de sporteditie


Hankook Ventus S1 evo 3 K127 is een waardige opvolger van zijn populaire voorgangers, die aan hoge prestaties en de hoogste kwaliteit, milieuvriendelijke eigenschappen toevoegt.

Het rubbercompound voor de nieuwe versie is gebaseerd op natuurlijke harsen en silica. Hun toepassing heeft de rolweerstand aanzienlijk verminderd (met ongeveer 2,5% ten opzichte van de resultaten van de voorganger), wat zich vertaalt in een lagere verbranding en uitstoot van koolstofdioxide in de atmosfeer.


Maar ecologische en economische waarden zijn echter niet de enige voordelen van het originele mengsel. Zijn eigenschappen verhogen de prestaties van de band in een breed temperatuurbereik en breiden de aanpassingsdrempel uit. De moderne technologie voor het mengen van polymeren en vulmateriaal heeft ook geleid tot kortere remwegen op natte oppervlakken.Hankook


Hankook is een fabrikant uit de middenklasse die al enkele jaren sterk streeft om tot het premium segment te behoren. De producten van het merk zijn een combinatie van de nieuwste technologische oplossingen en aantrekkelijke prijzen. Hankook maakt gebruik van haar zeer rijke ervaring en uitgebreid deskundig kader van medewerkers voor de vorming van unieke modellen die voldoen aan de specifieke behoeften van moderne bestuurders. Ze worden gekenmerkt door een goede weerstand tegen de omstandigheden, een lange levensduur en sportieve ingesteldheid - zowel qua ontwerp als qua parameters. Hankook is een van de meest populaire bandenleveranciers ter wereld en behoort tot de top van de producenten.

Hankook Ventus S1 Evo3 K127 beoordeling

Hankook Ventus S1 Evo3 K127 Nieuwigheid voor het jaar

Banden auto Hankook
zomerbanden hebben beoordeling gekregen
4,2 van 1413 reviews
Onze klanten zijn met de band gereden
13036000 km
94% gebruikers raden dit product aan Hankook
94%

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte. *

* Gegevens zijn gebaseerd op meningen van OPONEO gebruikers

Hankook Ventus S1 Evo3 K127 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:

Aantal aanbiedingen per pagina:

Hankook Ventus S1 Evo3 K127 test

2020 test ADAC in de maat: 225/40 R18 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 245/45 R18 beoordeling: ruim voldoende
test TCS in de maat: 225/40 R18 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 225/40 R18 beoordeling: aanbevolen