Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Hankook Ventus TD Z221

Fabrikant:
Hankook
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Zomerbanden
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Hankook Ventus TD Z221 beoordeling

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Hankook Ventus TD Z221 beschrijving

De Hankook Ventus TD Z221 is een zomerband voor fans van echte emoties. Deze band is bedoeld voor sportauto's en doet het dan ook bijzonder goed op circuits. De fabrikant heeft dit keer gekozen voor optimale prestaties die de bestuurder ondersteunen bij grote uitdagingen en bovendien enorme bevrediging bezorgen. Met deze banden ontdek je alles wat het voertuig in zich heeft.

Het model heeft een semi-slick-loopvlak. Dit loopvlak is tamelijk glad en doet het daarom uitstekend op asfalt, onder levering van hoge grip, met name op droog asfalt. De banden onderscheiden zich ook door een lage rolweerstand zodat het voertuig zuiniger in gebruik wordt. De Hankook Ventus TD Z221 kan dankzij de directioneel aangebrachte groeven ook goed overweg met natte wegen, wat de veiligheid ten goede komt. Water wordt door de diepe inkepingen afgevoerd naar de buitenkant zodat het risico op aquaplaning afneemt.


logo Hankook

Hankook is een Koreaans merk met meer dan 80 jaar ervaring. Het maakt al enkele jaren furore op de Europese markt en krijgt niet alleen erkenning van specialisten maar vooral ook van de weggebruikers zelf. Hoewel deze fabrikant behoort tot de middenklasse, heeft het duidelijke aspiraties om toe te treden tot het premiumsegment.