95 stuk
Kopen
economische klasse

Barum Quartaris 5 225/40 R18 92 Y XL, FR

Fotominiatuur 1
Fotominiatuur 2
Fotominiatuur 3
95 stuk
+ Milieubelasting: 4,55 € = 99,55 €

Gratis bezorging

Montage beschikbaar

Levering 2-3 werkdagen

14 DagenTerugstuurbeleid

Wij verzamelen beoordelingen.

Band parameters
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Maat:
Snelheidsindex:
Y = max 300 km/uur
Load index:
92 = max 630 kg
Andere:
Versterking
Garantie:
7 jaar vanaf de aankoopdatum Details
EU-label:
D C B 72 dB
Details
 • Productomschrijving
 • EU-label
 • Montageservice
 • Garantie
Recensies
Recensies

Er zijn meningen over banden verzameld.

Productomschrijving
Productomschrijving

Barum Quartaris 5

Barum QUARTARIS 5 is de opvolger van de bandenserie met uitstekende tradities. Het werd ontworpen met het oog op een rijveiligheid in elk seizoen. Het model presteert geweldig tijdens het afleggen van routes met sneeuw of regen maar er behoudt ook hoge rijparameters op een droog wegdek.

Barum QUARTARIS 5


De eerste ding dat QUARTARIS 5 bij de eerste indruk onderscheidt is een uniek loopvlakprofiel. Het loopvlak heeft een directioneel profiel maar groeven werden opzettelijk gekromd om de klassieke vorm te veranderen. Dat resulteert in een beetje agressief en ongewoon uiterlijk maar het heeft vooral een praktisch gebruik voor het verhogen van veiligheidsparameters en prestaties voor het rijden het hele jaar door.

Gekromde groeven werken beter met het verzamelen van sneeuw- of waterlaag door de efficiënte afvoer naar afvoergroeven. Dankzij een geavanceerd systeem van dwarslopende, golvende lamellen, wordt vervuiling niet geblokkeerd tussen de elementen van het loopvlak en dat geeft geen negatieve invloed op het behouden van de optimale flexibiliteit. Daardoor kun je een stabiel rijspoor behouden, zelfs onder zeer zware omstandigheden.Barum QUARTARIS 5 is een geweldig alternatief voor een seizoen band dat het bewijs is dat all season banden niet een lager veiligheidsniveau hoeven te vertonen.Barum


Barum is een beroemd merk dat in de eerste helft van twintigste eeuw ontstond door een fusie van drie Tsjechoslowaakse bandenbedrijven. Tegenwoordig maakt het bedrijf een deel uit van de Duitse onderneming Continental, die met de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde technologieën wordt geassocieerd. Merken verwisselen hun ervaringen en ondersteunen elkaar in het productieproces om alleen de beste beste mogelijke producten aan te bieden. De Tsjechische fabrikant is gericht op de economische markt en levert banden van hoge klasse tegen aantrekkelijke prijzen.

Technische gegevens:

Barum Quartaris 5 All season band wordt beschouwd als Economische klasse klasse, dat wil zeggen, gekenmerkt door zeer goede prestaties aan de scherpste prijs.

Op dit moment bekijkt u banden in de maat 225/40 R18. De band is momenteel verkrijgbaar in maten tussen 13 tot 18 inch.Aanvullende parameters van band

 • Versterkte band (er is hier grotere weerstand tegen belasting dan bij andere banden).
 • Het bevat velgrand die de velg bechermt (codering van dergelijke banden hangt van het producent af).


Op de etikkete van deze band vindt u volgende parameters:

D

klasse D - brandstofefficiëntie

C

klasse C - remweg op nat wegdek

B

klasse B - extern geluid

Het is de band met volgende indexen:

Snelheidsindex Y - maximale snelheid voor deze band 300 km/uur.

Lastindex 92 - de maximale belasting voor deze band is 630 kg.

Kopiëren van inhoud van deze pagina is verboden!

Varianten
EU-label
EU-label
Banden montage
Banden montage

Laat de banden leveren en monteren op je voertuig!

We leveren banden en velgen aan de montagepunten. Je kunt kiezen uit 188 montagestations in het hele land. Koop gewoon je banden of velgen, kies een montagestation, boek je montageafspraak en laat de rest aan ons over. De levering aan het montagestation is gratis! De kosten van de montage zelf zijn gebaseerd op de prijslijst van het montagestation.

Levering naar het montagestation stap voor stap. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u een van de vele garages op de website kiezen waar wij kunnen leveren. De goederen worden op de locatie afgeleverd en de specialisten daar monteren de banden/velgen. Controleer de prijslijst en neem contact op met de werkplaats zodra u een e-mail heeft ontvangen met de bevestiging dat de goederen zijn geleverd.

Bel ons gerust als je vragen hebt!

Ons verkoopteam staat altijd klaar om u te helpen.
02 880 02 10

Tegen lokaal tarief

Garantie
Garantie

Barum Quartaris 5 Garantie op banden

 • Je hebt 7 jaar garantie vanaf de aankoopdatum of totdat de slijtagegrens is bereikt (wat het eerst wordt bereikt),
 • De garantie dekt ontwerp-, materiaal- en fabricagefouten,
 • Je kunt klachten indienen bij ASO (voor originele banden), erkende garantieservicecentra en bandenverkooppunten,
 • Als het defect binnen twee jaar na de verkoopdatum wordt ontdekt, wordt je band vervangen of krijgt je je betaling terug,
 • Als het defect meer dan 2 jaar na de verkoopdatum aan het licht komt, krijgt je een deel van de kosten terug, afhankelijk van de slijtage van de band, of ontvangt je een vergoeding voor de aankoop van nieuwe banden van die fabrikant.
 • Gratis levering

 • Levering met montage

 • Boven 7 miljoen klanten