Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Hankook Ventus Prime3 K125 245/45 R18 96 W MFS

Vergelijken

Naar de
lijst banden 245/45 R18

Bandenmaat:
245/45 R18
Snelheidsindex:
W = max 270 km/uur
Draagvermogen:
96 = max 710 kg
Seizoen:
Zomerbanden
Voertuigtype:
Auto
 • Gratis levering
 • Beschikbaar:
  Meer dan 12 stuks op voorraad
  Aantal:
  112 / st.
  + Milieubelasting: 4,55 € = 116,55 €
  Kopen
  5,0
  Review: Prima!
  Label: Meer
WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Gebruikersbeoordelingen

Resume: 5,0 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 1 review

prima!
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 5,0

1 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 1 mensen
 • 4 0 mensen
 • 3 0 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 0 mensen

100% gebruikers recommanderen deze band

100%

Informatie over banden worden verzameld voor 306 dagen. In deze periode hebben we verzameld 1 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: weggedrag.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van .

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Hankook Ventus Prime3 K125 is een nieuwigheid op de markt, ik heb deze banden pas vanaf het begin van de seizoen en tot nu toe ben ik heel erg tevreden mee. Ik heb absoluut geen opmerkingen wat de grip op droge en natte oppervlak betreft. Oneffenheiden blijken heel goed gedempt te worden, en van buiten liet de band niet echt veel te wensen – de banden presenteren zich zeer goed, hoewel op de foto waren die nog beter ;) eigenlijk enkel een klein porbleem zou het geluid zijn, maar dit is geen serieuze zaak hoor, zeker niet om deze uitstekende banden niet te kiezen, zeker voor de prijs die hier aangeboden wordt, en voor deze klasse. We hebben hier te maken met A klasse op natte oppervlak en C klasse voor rolweerstand. Geluig heeft een 2de level op 3, duz alles is zwart op wit gegeven. Wat ik wel weet is dat in deze klasse absoluut het beste model met deze vermogen, enkel Uniroyal Rain Expert 3 volgd kort. Als het gaat over de duurzaamheid van Hankook Ventus Prime3 K125 dan is het natuurlijk te vroeg om dit parameter te beoordelen, maar door het lezen van de opinies van andere gebruikers op verschillende sites over de vorige versie van dezelfde producent ik ben gerust en Hankook Ventus Prime3 K125 overtuigde me dat deze banden jarenlang mee zouden gaan, ongeveer 5 seizoenen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 7 Nee 3

 • Maat: 225/55 R17

  Review: 4,5

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  De banden heb ik dit jaar omwisseld. Ik zal mijn opinie schrijven ondanks ik ietskes meer dan 1kkm gerijden heb omdat er weining opinies over deze Hankook Ventus Prime3 K125 te vinden zijn. Over het algemeen vind ik de band erg leuk, Stiller dan de vorige van Bridgestone. Als het gaat over de economie dan kani k niets zeggen omdat ik geen verschil zie. Nu een beetje over het rijden: de banden zijn niet lawaaierig en houden zich goed aan de oppervlakte. Ik reed op Hankook Ventus Prime3 K125 als de temperatuur onder 5 graden daalde maar ook afgelopen weekend als de luchttemperatuur in de schaduw bijna 30 graden bereikt heeft. zonder nervositeit, zonder te glijden of andere problemen. In bochten is de grip is ook goed en kvoel me zeker (hoewel ik geen rallyrijder ben). Regenachtig weer die meerdere malen voorkwam, maar de grote stortbui dat er eenmaal gepasseerd is. Hoewel met de fietsen op het dak dus het was niet snel, maar zo zeker en stabiel. Gevoeligheid voor beschadigingen: bij het draaien van de band is de band op een hoekje gaan liggen en niets, geen bol, geen kras op de velg terwijl ik zeker was dat ik iets bechaddigd heb. Momenteel heb ik weinig kilometers gedaan dus in dit geval heb ik weinig kritische gebeurtenissen meegemaakt.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 5

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,5

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb al langere periode naar de banden gezocht en ik kwam Hankook Ventus Prime3 K125 tegen. Het is niet alleen omdat de prijs lager was dat ik ze gakocht had, maar ik kocht deze banden omdat dit de nieuwigheid is. Elke nieuwigheid moet zich met iets nieuw onderscheiden, wat de andere banden niet hebben. En dit was een tien op tien. De banden kleven super aan de droge weg, en op natte oppervlakte is er geen verschil te voellen. Gewoon prachtig. Vaak rij ik door de wegen die ver vanaf de perfecte staat van de normale weg liggen en de geluiden worden magnifiek gedempt. Daarbij zijn Hankook Ventus Prime3 K125 banden nog Stiller dan de banden van andere merken. Ik betrouw de merk Hankook en dit houdt me altijd bij deze merk. De banden zien niet alleen mooi eruit maar de prijs is ook aantrekkelijk. Dankzij de nieuwste productietechnologie voel ik me zeker tijdens het besturen van myn auto en hebben kortere remweg in vergelijking met de vorige modellen. Dus het merk Hankook gaat telkens vooruit en dan banden worden telkens met betere parameters ontworpen. Ik kan toevoegen dat de brandstofverbrukk minder is en rijcomfort veel verbeterd is, veiligheid ook.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 3 Nee 1

 • Maat: 205/50 R17

  Review: 4,6

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Hallo. Ik wil graag mijn mening delen over de banden die gebruikt worden door mij. Voor het aankoop had ik een groot probleem met de keuze. Ik kende Ventus Prime 2 al en ik was tevreden met hen, ik zag de volgende versie ervan ventus 3 en besloot om deze nu te kopen. Hankook Ventus Prime3 K125 was de beste keuze die ik kon maken!!! Misschien is mijn auto niet echt een snelheidsduivel, profiel 205 / 50R 17 en een zware auto en dan nog is het gebruik van deze banden nog steeds heel aangenaam. Op droog houdt goed aan de hoeken en er is geen lawaai. Op nat asfalt is het veilig rijden de band sleept niet, niet ontsnaapt en heeft een voorspelbare handling. Nu zie ik geen tekens van slijtage . Ik kom tot 130 km elke dag toen ik naar de werk ga, en voor een dergelijk gebruik zijn Hankook Ventus Prime3 K125 fantastisch, en voor dat ik kocht hen weten winter dus een zeer goede prijs. Ik adviseer met een soortgelijk daarbij heb ik ze buiten het seizoen gekocht dus ik zeer aantrekkelijke prijs!!!. Ik heb echt geen enkele moment spijt van gekrijgen

  Is deze mening behulpzaam? Ja 3 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  De banden heb ik niet ehct lang Maar ik kan nu al een paar goede woorden over vertellen. op droog of nat het maakt niet uit - een fantastische band! Ik was bang dat Hankook Ventus Prime3 K125 te gevoelig zouden zijn voor mijn zware auto, maar ik was fout. Ik ben mega blij met de aankoop. Ik heb nieuwe banden die heel goed zich aan de oppervlakte vasthouden dus het rijden is echt aangenaam. Binnen de auto hoor je alleen de motor. I zal nooit meer in mijn leven vernieuwde of teweedehands banden kopen. zelfs goedkopere banden maar fabriek nieuw zijn veel beter dna al dec rest. Mijn opinie is echt en betrouwbaar. Iemand kan wel van een andere mening zijn want elke persoon heeft ene andere auto en verwachtingen. Op een schaal van 0-10 geeft 9+, ik heeft nog geen volle 10 omdat ik weinig km gereden heb. Ik heb ooit Fulda EcoControl gekocht voor 250 euro en er is absoluut geen verschil te merken. Als ik weer een nieuwe set banden zou moeten kopen dan zouden dit zeker nieuwe Hankook Ventus Prime3 K125 banden zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

Reviews per pagina:

Productomschrijving

Hankook Ventus Prime3 K125 245/45 R18 96 W MFS

Hankook Ventus Prime3 K125 is een uitnemende oplossing voor de bestuurders die de hoogste prestaties en veiligheid waarderen en op zoek zijn naar een band die korte rem weg en goede grip garantert. Het koreaanse bedrijf Hankook verkocht tot voor kort de banden van midden klasse. Een tijdje geleden is hij beschouwd als premium fabrikant.

Beste eigenschappen van dit model:

 • Veiligheid

 • Duurzaamheid

 • Hoge prestaites

 • Betere grip

 • Kortere remweg

De zomerband Hankook Ventus Prime3 K125 behoort tot de middenklasse, en wordt dus gekenmerkt door de beste verhouding prijs/kwaliteit.
Je bekijkt nu een band in de maat 245/45 R18.
De band is nu beschikbaar in de maten van 15 tot 19 inches.
Het is een band met snelheidsindex W – de maximale snelheid waarmee je met deze band kunt rijden is 270 km/h. De band heeft een draagbaarheidsindex 96 - de maximale belasting die de band kan hebben is 710 kg.
De band heeft de volgende klassen op het label: C (rolweerstand), B (grip op een nat wegdek), B 71 db (geluidsniveau).
De band die je nu bekijkt:
 • heeft een velgbescherming (de markering van deze type banden is afhankelijk van de producent).

Bekijk andere 18 inch banden

Label

Label Rolweerstand C REMWEG OP NAT WEDGEK B
Kod QR

Hankook

1016628

245/45 R18 96 W

C1

71

 • Hankook
 • Ventus Prime3 K125
 • 245/45 R18
 • 96
 • W
 • C
 • B
 • B
 • 71 dB
 • Nee
 • Nee
 • SL
Productinformatieblad

Bandentesten

2022 test TCS in de maat:215/60 R16 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat:215/60 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat:215/60 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat:205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat:205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild in de maat:205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto Zeitung in de maat:225/50 R17 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ÖAMTC in de maat:235/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat:235/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport in de maat:215/55 R17 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat:205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat:205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test TCS in de maat:205/55 R16 beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat:205/55 R16 beoordeling: goed
test Motor in de maat:205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat:195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat:195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat:215/60 R17 3. plaats beoordeling: aanbevolen