Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Bandenspanning voor Peugeot 208

Model wijzigen

Voertuigtype zoeken

Bandenspanning Peugeot 208

De juiste spanning in de banden kan grotendeels uw gebruik van de auto beїnvloeden. Peugeot 208. De juiste bandenspanning beїnvloedt uw veiligheid, het niveau vanhet brandsotfverbruik en vooral de levensduur van uw band. Niet alleen te lage spanning heeft negatieve impact maar ook te hoge bandenspanning.

Spanning van de autobanden Peugeot 208 moet op het niveau zijn dat het producent bepaalt. Informatie over bandenspanning die u nodig heeft kunt u in uw autoboekje (bandenspanningstabel) zien of op de benzineklep of de binnnenkant van de deur Peugeot 208 of in onze bandenspannings tabel.

Er is aanbevolen om regulier de spanning in banden te controleren. Als u de juiste bandenspanning voor uw auto kent, dan kunt u dat op elke benzinestation doen of bij elke autoservice. U kunt ook uw eigen drukmeter hebben. U moet de spanning controleren ten minste een keer per twee weken en voor elke lange route.

Onderaan kunt u aanbevolen bandenspanningen vinden. Peugeot 208. Deze gegevens houden rekening met de vooras en achteras van een auto en zijn maximale belasting. Als u op zoek naar de juiste spanning voor uw voertuig bent, selecteer nog uw motorinhoud en het vermogen van uw motor. Peugeot 208