Goedkope banden

Goedkoopste banden

Autobanden

 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • K
 • L
 • M
 • N
 • O
 • P
 • R
 • S
 • T
 • V
 • W
 • Z
Minder

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-

Aanbevolen goedkope bandenmodellen

Nexen N'Fera SU1
4,4

71 reviews

Van 90 stuk
Dębica Presto HP
4,4

82 reviews

Van 61 stuk
Laufenn S Fit EQ
4,4

33 reviews

Van 69 stuk

Is het de moeite waard om goedkope banden te kopen?

Een set van nieuwe, goedkope banden is een betere en veiligere optie dan tweedehands banden. Tweedehands modellen brengen bepaalde risico's met zich mee.

Garantie van de fabrikant

Geen fabrikantgarantie. Gebruikte banden hebben geen fabrikantgarantie, in tegenstelling tot nieuwe banden, zelfs de goedkoopste. In geval van beschadiging is het bijna onmogelijk om een klacht in te dienen.

Onzichtbare beschadiging van de band

Onzichtbare schade. Structurele defecten, beschadigd loopvlak - kopers van gebruikte banden kunnen nooit zeker zijn van hun echte staat. Achteraf kan blijken dat de banden ernstige defecten vertonen die niet voorkomen in nieuwe, goedkope banden.

Reservewiel

Vaak monteren van dezelfde banden op verschillende auto's als een reservewielen. De manier waarop gebruikte banden worden gebruikt is vaak een geheim. U weet nooit of zo'n model op een reservewiel is gemonteerd of betrokken is geweest bij een ongeluk. Deze twijfels zult u niet hebben als u nieuwe, goedkope banden koopt.

Is het de moeite waard om goedkope banden te kopen?

Laaggeprijsde banden zijn voornamelijk zuinige modellen. Hun fabrikanten gebruiken beproefde, maar oudere technologieën dan die worden gebruikt in de premium banden. Nieuwe en goedkope banden zijn daarom gericht op bestuurders die de voorkeur geven aan een ontspannen rijstijl en een auto met een minder krachtige motor hebben. De goedkoopste banden, maar dan nieuw - zelfs van minder populaire merken - zijn ongetwijfeld een veel veiligere optie dan het kopen van tweedehands modellen. In tegenstelling tot wat je zou denken, kan zo'n beslissing voordeliger en lonend zijn. Nooit gebruikte banden zorgen voor veiligheid en comfort tijdens het rijden. Vaak zijn de onbekende herkomst van de tweedehandsband, de feitelijke technische staat ervan en zorgen over het gebruik door de vorige eigenaar voldoende argumenten om af te zien van gebruikte modellen. Als er nog steeds een beperkt budget op het spel staat, is het des te meer de moeite waard om te kijken naar de aanbiedingen voor nieuwe, goedkope autobanden. De grote verscheidenheid aan budgetbanden stelt je in staat om ze af te stemmen op je behoeften en budget.

Goedkope bandenfabrikanten - is er iets te vrezen?

De goedkoopste nieuwe banden worden in veel fabrieken over de hele wereld geproduceerd en de vraag naar dit type band gaat onverminderd door, niet in de laatste plaats omdat de aantrekkelijke prijs mensen aanmoedigt om ze te kopen. Er is echter meestal een zekere mate van onzekerheid als het gaat om Aziatische merken. Door te kiezen voor producten van betrouwbare bronnen die voldoen aan strenge normen en gecertificeerd zijn, verkleinen we het risico dat we te maken krijgen met banden van dubieuze kwaliteit. Het is aan te raden om goedkope maar goede Aziatische modellen te kopen bij een betrouwbare dealer zoals Oponeo.

Goedkope banden van een hogere klasse? Het is wel mogelijk!

Modellen uit het middenklasse en premium klasse zijn ook verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. Dankzij gunstige overeenkomsten met fabrikanten kunnen we onze klanten de beste prijzen aanbieden en speciale aanbiedingen organiseren om u te helpen bij het online kopen van betaalbare banden. Heeft u geen geld om de gedroomde banden te kopen? Maak dan gebruik van onze huurkoopfinanciering voor banden. Met dit type transactie kiest u een afbetalingstermijn die bij u past en hoeft u zich geen zorgen te maken over de eenmalige hoge kosten. Vergeet niet dat u uw ideale model voor uw auto kunt kiezen op basis van de bandenranglijst die is gebaseerd op de meningen van Oponeo-klanten.

FAQ - Veelgestelde vragen

Wat betekent - economische klasse banden?

Economy class-banden verwijzen naar een groep producten die zijn ontworpen voor rustig of gematigd rijden. Ze worden meestal gebruikt op stadsauto's, niet op sportwagens. Hun grootste voordeel is de prijs. Hoewel ze aan alle noodzakelijke normen voldoen, maken ze geen gebruik van de nieuwste technologie, maar van oplossingen die al enige tijd geleden op premium modellen verschenen.

Welke banden merken vallen onder de economische klasse?

De economy class omvat veel Europese fabrikanten. Dit geeft een breed spectrum aan keuze bij de aankoop. Bandenfabrikanten in dit segment zijn onder andere Barum, Matador, Sava, Debica, Dayton, Kormoran, Nexen, Firemax, Imperial, Zeetex, Delinte, Laufenn of Neolin.

Wanneer is het de moeite waard om economy class-banden te kopen?

Een band uit de economy class is het kopen waard als het aan verschillende criteria voldoet. Ten eerste zijn ze ontworpen voor mensen die niet veel rijden. Ze zijn ook niet geschikt voor sportief gebruik, dus ze zijn meer voor stadsauto's die en rustige bestuurders die voornamelijk binnen de bebouwde kom rijden. Ze zijn ook een goede keuze als het budget beperkt is.