Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Opzoek naar promoties?
Bekijk onze verkrijgbare maten

Hebt u niks voor uzelf gekozen?
Zie meer banden in deze maat

Banden korting

banden-oponeo.be verkoopt banden en velgen. We zijn een Europese leider in het online verkopen. We verkopen onze producten in veel landen. Op onze website krijgt u informatie over ons bedrijf. U weet meer over onze diensten, kortingen. U krijgt alle gegevens die nodig zijn om uw boodschappen snel en effectief af te ronden. De veiligheid van uw bestelling is heel belangrijk voor ons, daarom uw gegevens zijn onbeschikbaar voor de derden. We hebben ook de grootste verzameling van de beoordelingen en meningen over banden. Als u probleeem met het juiste product te kiezen heeft, neem contact met onze klantenservice op of lees de meningen van andere chauffeurs.

Op onze website vindt u breede aanbod. Hier kunt u iets voor uw auto selecteren. U kunt sorteren op merk of prijs of klasse. Onze producten, ook die met korting, zijn producten van de hoogste klasse en zijn ongebruikt.

We verkopen alleen banden die niet ouder dan 36 maanden zijn. Naast her product krijg u informatie over beschikbaarheid en bezorgingstijd. Op onze website vindt u perfecte uitrusting voor uw auto. U vindt hier ook veel producten met korting, van economische tot top klasse. Check onze aanbieding regelmatig. Behalve onze producten willen we u ook onze professionele adviezen en snelle en gratis levering aanbieden. Dankzij onze gekwalificeerde Klantenservice vindt u snel en makkelijk goede uitrusting voor uw auto. Elke dag zijn we bereid om rond 15 000 banden te versturen. We leveren met een professionele koerierdienst die lange ervaring in het leveren heeft.